Συγχαρητήριο μήνυμα Σκόνδρα για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων


Θερμά συγχαρητήρια, στους επιτυχόντες των Πανελλήνιων εξετάσεων.      

Η επιτυχία σαν αποτέλεσμα πειθαρχημένης προσπάθειας, αποτελεί την ηθική επιβράβευση του αγώνα σας .

Ένα νέο ξεκίνημα,  που θα συνοδεύει κάθε βήμα της  ζωής σας.

Η μετάβαση από την μαθητική στη φοιτητική ζωή γίνεται κάτω από δύσκολες συγκυρίες, για τις οικογένειές σας, το λαό και τη χώρα μας. Διακριθήκατε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εξεταστικά χρονιά. Η συνέπεια και η ευθύνη να είναι πάντα οδηγοί στη ζωή σας. Οι πανελλήνιες εξετάσεις, αποτελούν ένα σημαντικό βήμα, για την μελλοντική εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντάς σας, με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, για να χτίσετε το δικό σας μέλλον και της χώρας μας.

 

Επίσης συγχαίρω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με αγάπη και επιμονή στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, στηρίζοντας με θυσίες, τους στόχους και τα όνειρά τους.

Εύχομαι δύναμη και αντοχή στις οικογένειές σας, για να σας στηρίζουν σε όλη την πορεία των σπουδών σας.

Για τους μαθητές που δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, εύχομαι καλή δύναμη, με συνέπεια, ψυχραιμία και χωρίς άγχος για μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο  και δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

Όλοι έχουμε χρέος, τολμηρά και αποφασιστικά να διαμορφώσουμε τις καταστάσεις, ώστε το μέλλον σας να είναι αυτό που επιθυμείται και σας αξίζει.Η ζωή ανήκει σ΄εσάς,τα παιδιά μας, κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο καλύτερο!

Η ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας, είναι η νεολαία της.

Καλή επιτυχία στη φοιτητική σας πορεία!

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχές Παπαλού προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Τσιάρα στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας