Συγχαρητήριο μήνυμα Σκόνδρα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών


Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλήνιων εξετάσεων.

Η προσπάθειά σας, είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία, που αποτελεί ηθική επιβράβευση στον αγώνα σας .

Διακριθήκατε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εξεταστικά χρονιά.

Η μετάβασή σας από την μαθητική στη φοιτητική ζωή, γίνεται κάτω από δύσκολες συγκυρίες, για τις οικογένειές σας, το λαό και τη χώρα μας. Οι πανελλήνιες εξετάσεις, αποτελούν ένα σημαντικό βήμα, για την μελλοντική εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντάς σας, με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, για να χτίσετε το δικό σας μέλλον και της χώρας μας. Η συνέπεια και η ευθύνη να είναι πάντα οδηγοί στη ζωή σας.

 

Συγχαίρω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με αγάπη και επιμονή στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, στηρίζοντας με θυσίες, τους στόχους και τα όνειρά τους.

Εύχομαι δύναμη και αντοχή στις οικογένειές των νέων φοιτητών, για να τους στηρίζουν σε όλη την πορεία των σπουδών τους.

Στους απόφοιτους που δεν είχαν αυτή τη φορά, την ευκαιρία της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εύχομαι καλή δύναμη, με συνέπεια, ψυχραιμία και χωρίς άγχος για μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο και δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

Το χρέος όλων μας είναι να διαμορφώσουμε τις συνθήκες εκείνες, ώστε η ζωή σας, να είναι αυτή που σας αξίζει. Τα μέλλον ανήκει σ΄ εσάς, τους νέους μας, κατακτήστε το και φτιάξτε τον κόσμο καλύτερο!

Η ελπίδα της Ελλάδας είστε εσείς.

Καλή επιτυχία στη φοιτητική σας πορεία!

Προηγούμενο άρθρο Ευχές του Δημάρχου Καρδίτσας προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2015
Επόμενο άρθρο 1500 έλεγχοι σε αυτοκίνητα, 640 παραβάσεις και 38 συλλήψεις σε όλη τη Θεσσαλία