Ειδήσεις

Συλλήψεις για κάνναβη και κλοπές


Συνελήφθη στις 6-11-2016 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού-κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης, συνελήφθη στις 6-11-2016 το μεσημέρι στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη εισόδο κουζίνας σε μονοκατοικία, ιδιοκτησίας 64χρονης ημεδαπής και επιχείρησε να αφαιρέσει ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Τέλος, συνελήφθη στις 6-11-2016 το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε σταθμευμένο και ανασφάλιστο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού, με σκοπό την αφαίρεση αντικειμένων, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στο Μουζάκι
Επόμενο άρθρο Ευχαριστήριο Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Καρδίτσας