Ειδήσεις

Συλλήψεις για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών


Συνελήφθη, στις 7-03-2016 το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια ελέγχου σε περίπτερο, ιδιοκτησίας του ο 50χρονος κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση (1.057) είδη πυροτεχνίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Επίσης στις 07-03-2016 το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια ελέγχου σε κατάστημα, ιδιοκτησίας του ο 59χρονος κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση (308) είδη πυροτεχνίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σ.ΜΟ.Κ : Με 3 συμμετοχές στον 1ο αγώνα Πανελλήνιου πρωταθλήματος
Επόμενο άρθρο Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι