Ειδήσεις

Συλλήψεις πέντε ατόμων για διωκτικά έγγραφα


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

  • Το πρωί της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου, ένας 40χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας, καθώς και Διάταξη του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
  • Το πρωί της Πέμπτης στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
  • Το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 47χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.
  • Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 34χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, καθώς και χρηματική ποινή (800) ευρώ, για τα αδικήματα της ληστείας, της αντίστασης και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
  • Την Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 46χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους, για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Προηγούμενο άρθρο Τιμή και δόξα στο Νίκο Μπελογιάννη - Του Σωκράτη Βασιλάκου
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση από το Δήμο Καρδίτσας για τις αιτήσεις για το επίδομα στέγασης