Συλληπητήριο μήνυμα Ταλιαδούρου για το θάνατο του Χρ. Τέγου


Ο Βουλευτής κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, με την αναγγελία του θανάτου του Χρήστου Τέγου, προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Με συγκίνηση και σεβασμό, αποχαιρετούμε σήμερα τον Χρήστο Τέγο, έναν άξιο Δήμαρχο, που για πολλά χρόνια υπηρέτησε την πόλη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση με όραμα, συνέπεια και αγωνιστικό πνεύμα.

Με οδύνη αποχαιρετά σήμερα η Καρδιτσιώτικη κοινωνία ένα άξιο τέκνο της.

Στην ψυχή και στην καρδιά  όλων μας μένει χαραγμένη η μορφή του. Ο ήπιος χαρακτήρας του, η λιτότητα και η ευθύτητα του λόγου του, η πίστη στις απλές ανθρώπινες αξίες.

Ο Χρήστος Τέγος ήταν ένας άνθρωπος με ισχυρή την αίσθηση του καθήκοντος, της προσφοράς και της κοινωνικής συμμετοχής. Όλοι έχουμε να θυμηθούμε κάτι θετικό από τους κοινούς μας αγώνες, από τις συνεχείς προσπάθειες του που είχαν ένα σταθερό σκοπό. Το καλό της πόλης. Ενδεικτικά αναφέρω την άριστη συνεργασία μας και τη σημαντική του συμβολή στο θέμα της ίδρυσης του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων των ΤΕΙ.

Περίλυποι, αποχαιρετούμε σήμερα έναν άνθρωπο, που υπηρέτησε την πόλη μας με ήθος, υψηλό φρόνημα και πίστη στις αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Στους οικείους του, που στάθηκαν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια της δημιουργικής παρουσίας του, στηρίζοντάς τον και στις δύσκολες μέρες της κλονισμένης του υγείας, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Παπαλού για το θάνατο του Χρήστου Τέγου
Επόμενο άρθρο Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας για το θάνατο του Χρ. Τέγου