Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα Ασημίνας Σκόνδρα για τον Στ. Παπαντώνη


Απροσδόκητη και μεγάλη για την τοπική κοινωνία και το Νομό μας, είναι η απώλεια  του συμπολίτη μας  Στέφανου Παπαντώνη. Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στην Καρδίτσα και γέμισε οδύνη την οικογένειά του, την οικογένεια του «Πρωινού Τύπου» και του «Ράδιου Παλμού».

Δυσαναπλήρωτο κενό επίσης, αφήνει ο Στέφανος στον κύκλο των  φίλων, συνεργατών και γνωστών, που δημιούργησε στην πορεία της ζωής του.

Και ο κύκλος αυτός είναι μεγάλος, αφού ως άνθρωπος δυναμικός και μαχητικός, συμμετείχε ενεργά σε επαγγελματικές, κοινωνικές, πολιτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Αυτοδημιούργητος και με ανοιχτό πνεύμα, πρωτοστάτησε στην δημιουργία της Ένωσης Παντοπωλών Καρδίτσας, εξέδωσε την εφημερίδα «Πρωινός Τύπος», συντέλεσε αποφασιστικά στην ίδρυση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, ενώ άφησε τη σφραγίδα του σε πλήθος άλλων δράσεων.

Παρόλο που η ζωή στάθηκε σκληρή μαζί του, δεν έπαψε να είναι ευγενικός, πρόθυμος να συμπαρασταθεί, να συμβουλέψει, άνθρωπος χαμηλών τόνων, με ήθος, εντιμότητα, υπευθυνότητα και εργατικότητα.

Ο Στέφανος Παπαντώνης, ως γνήσιος Αργιθεάτης, αποδείκνυε στην πράξη την αγάπη του για την Αργιθέα και τους συντοπίτες του, αρωγός πάντα σε κάθε πρωτοβουλία τους, αλλά και ανάγκη τους.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συνεργάτες και τους φίλους του.

Φίλε Στέφανε Καλό Ταξίδι- Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή σου.

 

Ασημίνα Σκόνδρα

Προηγούμενο άρθρο ΕΛΜΕ : Στη Μνήμη του εκλιπόντος συναδέλφου Γ. Χαντζοπλάκη
Επόμενο άρθρο Βράβευση Αστυνομικού στο Μουσείο Καρδίτσας