Ειδήσεις

Συμβουλευτική στήριξη από τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών


Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών (ΠΑΝ.Σ.Α.Π.), ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι λόγω των συστάσεων των αρμόδιων φορέων και των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στην μετακίνηση των πολιτών, η κοινωνική δομή του Δήμου Λαρισαίων «Βοήθεια στο Σπίτι»  προσφέρει συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική στήριξη, νοσηλευτική μέριμνα, συντροφιά, μικρο-αγορές, πληρωμή λογαριασμών, βοήθεια στην ατομική υγιεινή και άλλες υπηρεσίες που κρίνονται αναγκαίες.

Επίσης για τα άτομα με αναπηρία που αδυνατούν να κυκλοφορήσουν για την αγορά του φαρμακευτικού υλικού που τους είναι απαραίτητο, η «Βοήθεια στο Σπίτι» μπορεί να τους εξυπηρετήσει με το να παραδώσει όλο το υλικό στην πόρτα τους, χωρίς καμία χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε  στην κυρία Βάσω Δουβλατανιώτη, προϊσταμένη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων στο τηλέφωνο 6970 236181 (και για ψυχολογική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο).

Επίσης μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» καλώντας στο παρακάτω τηλέφωνο 2410 680243, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως 18:00.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δεκτή προσφυγή κατά απόφασης για το αιολικό πάρκο της Δρακότρυπας
Επόμενο άρθρο Μέσα στην καραντίνα φέρνουν νόμο λαιμητόμο