Ειδήσεις

Συμπαράσταση στα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας, εκφράζει τη βαθιά θλίψη για την αδιανόητη τραγωδία από τις πυρκαγιές σε  Ανατολική, Δυτική Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

        Εκφράζει επίσης την συμπαράσταση του και την αλληλεγγύη του σε όλους τους πολίτες που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τους κόπους μίας ζωής να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγες ώρες.

Το Δ.Σ. καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, να συνδράμουν με την εθελοντική προσφορά τους, συγκεντρώνοντας για τη κάλυψη των άμεσων αναγκών των συνανθρώπων μας, τα κάτωθι:

  • Κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες, σεντόνια.
    •Είδη προσωπικής υγιεινής, όπως: Μωρομάντηλα, Πάνες, Σερβιέτες, Σαμπουάν-αφρόλουτρα (ατομικές συσκευασίες,) Οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες (ατομικές συσκευασίες), Σαπούνια
    •Υγειονομικό υλικό: -Βαμβάκι, Γάζες, Επίδεσμοι, Αντισταμινικές αλοιφές (Fucidin), Αντισηπτικά (Betadine), Αυτοκόλλητες γάζες για τραύματα, Ψυκτικά σε σπρέι για τραύματα, Παυσίπονα & ασπιρίνες.

Η συγκέντρωση των παραπάνω θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Εργατικού Κέντρου (Ιεζεκιήλ 44) την Παρασκευή 27/07/2018, από 8:00πμ έως 12.30 μ.μ., ώστε να αποσταλούν άμεσα.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα