Ειδήσεις

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη κ. Νούσιου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας


Την αρμονική συμπόρευση της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και της Ελληνικής Αστυνομίας, σ’ ένα δρόμο καθήκοντος και προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, ανέδειξαν στη συνάντησή τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Θωμάς Καρανάσιος.

Συζητήθηκαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και εκφράστηκε η αμοιβαία εκτίμηση και η ειλικρινή πρόθεση για ουσιαστική συνεργασία για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των συμπολιτών. Στο επίκεντρο τέθηκε το ζήτημα της αστυνόμευσης για την εξάλειψη της ανομίας, ιδιαίτερα στους τομείς που εμφανίζονται υψηλοί δείκτες παραβατικής συμπεριφοράς.

Προέκυψε ως αποτέλεσμα της κοινής αντίληψης, της συνεργασίας, της σύμπνοιας και της ειλικρινούς αμοιβαίας διάθεσης της Π.Ε. Καρδίτσας με την Α.Δ. Καρδίτσας, να συμπράξουν στη διαμόρφωση των συνθηκών περαιτέρω αναβάθμισης του επιπέδου ασφαλείας και της αναπτυξιακής προοπτικής της ευρύτερης περιοχής, με  ζήλο, αυταπάρνηση, ανθρωπισμό και υπευθυνότητα.

Σε σχετική του δήλωση μετά τη συνάντηση, ο κ. Νούσιος σημείωσε:

«Ο κ. Καρανάσιος έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε διάφορες επιτελικές θέσεις και έχει να επιδείξει δυναμική ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Λειτουργεί με γνώμονα τις επιταγές της σύγχρονης Αστυνομίας, καθιστώντας την εξωστρεφή, ανθρώπινη και αποτελεσματική. Προσδοκούμε σε μια αποτελεσματική συνεργασία με σκοπό την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στο νομό Καρδίτσας.

Η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και παραβατικότητας απαιτεί έναν διαρκή αγώνα με προσήλωση και συνεχή επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας δηλώνει σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια, στοχεύονταςέμπρακτα στην περαιτέρω βελτίωση της ενεργητικής ασφάλειας των μεταφορών, καθώς και τη μείωση, πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων μέσω της αναβάθμισης της τροχονομικής αστυνόμευσης των ενδοπεριφερειακών οδικών συνδέσεων.Προς αυτή την κατεύθυνση, υλοποιήθηκε η χρηματοδότηση έργου σύμβασης ύψους 1.500.000 ευρώ που προορίζονται για την προμήθεια 48 νέων περιπολικών, 16 δίκυκλων μοτοσικλετών, 3 οχημάτων διερεύνησης ατυχημάτων, 51 πομποδεκτών αυτοκινήτων και 4 φορητών ραντάρ.

Είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία του κ. Θωμά Καρανάσιου στην ηγεσία της Α.Δ. Καρδίτσας, οι αξίες του, η αποτελεσματικότητα και η επαγγελματική του αφοσίωση, είναι το εχέγγυο ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου και αποδοτικού έργου».

Προηγούμενο άρθρο Μαθήματα παραδοσιακού χορού στο Κέντρο Ορίζοντες
Επόμενο άρθρο Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης