Συνάντηση δημάρχου Παλαμά με τον αστυνομικό διευθυντή


Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες ο δήμαρχος Παλαμά κ. Κων. Πατσιαλής στον νέο αστυνομικό διευθυντή Καρδίτσας κ. Νικόλαο Γιαννέλο.

Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου θίχθηκαν φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την αστυνόμευση στην περιοχή του δήμου Παλαμά.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Παλαμά κ. Πατσιαλής έθεσε στον κ. Γιαννέλο προβλήματα, όπως αυτό της ασφάλειας των δημοτών και των περιουσιακών τους στοιχείων.

Κατά τους θερινούς μήνες του 2012, συνεχίστηκαν πιο έντονα οι κλοπές καλωδίων από τα παρόχθια αντλιοστάσια, οι κλοπές μετασχηματιστών, αλλά και κλοπές αγροτικών εργαλείων και μηχανημάτων.

Ο δήμαρχος Παλαμά, για μια ακόμα φορά έθεσε στον αστυνομικό διευθυντή τις ελλείψεις που παρουσιάζονται στο Α.Τ. Παλαμά και ζήτησε την ενίσχυση της δύναμής του, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας σωστής και αποτελεσματικής αστυνόμευσης  στην περιοχή δράσης του, στο δήμο Παλαμά.

Τέλος, ο δήμαρχος Παλαμά κ. Πατσιαλής και ο νέος αστυνομικός διευθυντής Καρδίτσας κ. Γιαννέλος, αποφάσισαν να έχουν από εδώ και στο εξής μια στενότερη και ουσιαστικότερη συνεργασία της Αστυνομίας με το δήμο, για την καλύτερη αντιμετώπιση των αρνητικών φαινομένων που παρουσιάζονται όλο και περισσότερο τους τελευταίους μήνες…

Προηγούμενο άρθρο Στον «αέρα» η εξεταστική στο ΤΕΙ Λάρισας
Επόμενο άρθρο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Υλοποιείται με πρωτοβουλία της Ένωσης Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Καρδίτσας σε συνεργασία με το Δήμο και τη Δ/νση Πρόνοιας