Συνάντηση δημάρχου Παλαμά με τους Κτηνοτρόφους


Σε μια ουσιαστική συζήτηση επί των ζητημάτων που αφορούν την κτηνοτροφία στο δήμο Παλαμά, εξελίχτηκε η πρώτη συνάντηση που είχε η Διοίκηση του νεοσύστατου Συλλόγου Κτηνοτρόφων Παλαμά και Ευρύτερης Περιοχής με το δήμαρχο κ. Κων. Πατσιαλή στο γραφείο του.
Οι κτηνοτρόφοι ενημέρωσαν το δήμαρχο για την ίδρυση και τους στόχους του συλλόγου τους και του έθεσαν τέσσερα ζητήματα που τους αφορούν και σχετίζονται με το δήμο: Στέγαση συλλόγου, βοσκοτόπια, εγκαταλειμμένα μαντριά και μηχανήματα στις περιφέρειες, άδειες για νομιμοποίηση ποιμνιοστασίων και δημιουργία Κτηνοτροφικού πάρκου.
Στα παραπάνω ζητήματα ο δήμαρχος κ. Πατσιαλής ήταν θετικός, ζητώντας με τη σειρά του από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο να στηρίξει την προσπάθεια της δημοτικής Αρχής για να μπει τάξη στην αταξία που επικρατεί στις περιφέρειες της πόλης του Παλαμά, με την απομάκρυνση εκτός Περιφερειακής οδού όλων των παλιών ποιμνιοστασίων και των αγροτικών μηχανημάτων.
Ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Παλαμά, με αίτησή του, ζητά να συζητηθούν τα παραπάνω αιτήματα στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.

Προηγούμενο άρθρο Στο φυτώριο Καρδίτσας το Κεντρο Λαθρομεταναστών - Στη δημοσιότητα η λίστα των περιοχών που θα δεχθούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών
Επόμενο άρθρο 1ο κύπελλο της KYOKUSHIN SCHOOLS OF KARATE UNION HELLAS