Συνάντηση Καρδιτσιωτών και Λαρισαίων του «Σύγχρονο Αγωνιστικό Τάβλι – Όμιλος Καρδίτσας»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γνωριμίας μεταξύ των μελών και αθλητών του «Σύγχρονο Αγωνιστικό Τάβλι – Όμιλος Καρδίτσας» και φίλων του τάβλι από την Λάρισα, μετά από σχετική πρόσκληση του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας. Η συνάντηση έγινε στην Λάρισα στον φιλόξενο χώρο του καφέ ΕΝΝΕΑ την Κυριακή 24/5, όπου έγινε ενημερωτική παρουσίαση του Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon) ενώ ακολούθησε σειρά αγώνων μεταξύ Καρδιτσιωτών και Λαρισαίων φίλων του αθλήματος. Νικητής αναδείχθηκε ο Χρ. Μήνιας ο οποίος στον τελικό επικράτησε του Δ. Κυριαζή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των προσπαθειών του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας για την δημιουργία τμήματος Αγωνιστικού Τάβλι, προσπάθειες οι οποίες βρίσκουν ένθερμο συμπαραστάτη τον Όμιλό μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας στην Λάρισα για την φιλοξενία τους και να υποσχεθούμε κάθε δυνατή βοήθεια από πλευράς μας για την ευόδωση των προσπαθειών τους.

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες του Ομίλου συνεχίζονται με την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28/5 και ώρα 18.00΄ στο καφενείου Ηλία Ελευθερίου (Καραϊσκάκη 13, Καρδίτσα). Είναι η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ η πρώτη θέση έχει κριθεί υπέρ του Χρ. Γρούτσου, το ενδιαφέρον των παικτών έχει κορυφωθεί καθώς περισσότεροι από 8 παίκτες διεκδικούν την δεύτερη θέση της κατάταξης.

 

Προηγούμενο άρθρο Στην Καρδίτσα την Τετάρτη ο Ανδρέας Λοβέρδος
Επόμενο άρθρο Η Χρ. Κατσαβριά για 2η πανελλήνια συνάντηση ομάδων χορού ΑΜΕΑ