Ειδήσεις

Συνάντηση Κ. Νούσιου με το Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Μοσχάτου


Με το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Μοσχάτου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση παρέστησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Χαρούλα Κακιοπούλου-Τσιώνου, η Αντιπρόεδρος Ευανθία Γκαραγκούνη, η Γραμμάτεας κα Παναγιώτα Λιάπη-Τσιτσιά, η Ταμίας κα Πηνελόπη Ντεμίρη, η Έφορος κα Αρετή Τσιώλη και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας κ. Σεραφείμ Τσιώνος

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με την πρόεδρο κα Κακιοπούλου-Τσιώνου και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, όπου τονίστηκε η προσπάθεια του Συλλόγου να παράξει πολιτισμό και να κρατήσει ζωντανές τις παραδόσεις του τόπου. Παράλληλα οι παριστάμενοι ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τις προγραμματισμένες δράσεις και τον ευχαρίστησαν για τη μέχρι τώρα συνεργασία με την ΠΕ Καρδίτσας.

Ο κ. Νούσιος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα δραστηριοποίησης των συμπολιτών μας στο χώρο του πολιτισμού, και στην ανάγκη προβολής και διατήρησης της πολιτιστικήςκληρονομιάς της περιοχής μας.

Μετά την συνάντηση δήλωσε χαρακτηριστικά:

  «Η ΠΕ Καρδίτσας θα στηρίξει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, τις δράσεις της Μορφωτικού Συλλόγου Μοσχάτου. Θέλουμε και επιδιώκουμε την ενεργή συμμετοχή των πολιτιστικών Συλλόγων σε όλα τα επίπεδα, καθώς παράγουν πολιτισμό και βελτιώνουν την κοινωνία.

 Η ανάδειξη του πολιτισμού δεν αποτελεί απλά υποχρέωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και επιθυμία της καθώς αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητας της περιοχής μας».

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μπλόκα στον Ε65 στήνουν οι αγρότες την επόμενη εβδομάδα