Ειδήσεις

Συνάντηση Κ. Νούσιου με το Δ.Σ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας


Τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Νούσιο επισκέφθηκαν στο γραφείο του, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Τα μέλη του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κ.κ. Χριστίνα Ρέππα, Αφροδίτη Μαργαρίτη, Ειρήνη Πλιάσσα συνοδευόμενα από την Πρόεδρο κα Ερμιόνη Βασιλού, αφού ευχήθηκαν καλή χρονιά και δύναμη στον Αντιπεριφερειάρχη, τόνισαν ότι  προσβλέπουν σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με την Π.Ε. Καρδίτσας.

Στη συνέχεια, ενημέρωσαν τον κ. Νούσιο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσουν στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Νούσιος ευχαρίστησε τα μέλη του Παραρτήματος για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν. Παράλληλα, τους συνεχάρη για την έμπρακτη ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση του πληθυσμού σχετικά με τον υγιεινό τρόπο ζωής, την ανάγκη τακτικών προληπτικών εξετάσεων, τη διεκδίκηση του αιτήματος όλοι οι συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από το πού ζουν και σε τι οικονομική ή κοινωνική κατάσταση βρίσκονται να έχουν πρόσβαση σε έγκαιρες και έγκυρες ιατρικές υπηρεσίες και τέλος τη διεκδίκηση της δημιουργίας και λειτουργίας των κατάλληλων δομών για στήριξη των ασθενών και των οικείων τους στης δοκιμασίες που τους επιφυλάσσει η ασθένεια του καρκίνου.

Πρόσθεσε, και αυτός με τη σειρά του, ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Π.Ε. Καρδίτσας και της Αντικαρκινικής Εταιρείας θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη και ζήτησε να υλοποιηθούν από κοινού δράσεις ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Καθαρίστηκε το πρώην στρατόπεδο Λουμάκη
Επόμενο άρθρο Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων στην Agrotica