Συνάντηση παικτών αγωνιστικού τάβλι


Το Σάββατο 31/1/15 πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα συνάντηση παικτών αγωνιστικού τάβλι, με πρωτοβουλία μελών του Ομίλου μας από την γειτονική πόλη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το Δ.Σ. καθώς και μέλη του Ομίλου από την πόλη μας.

Ήταν μία εκδήλωση στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για την προώθηση και ανάδειξη του Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon) στην περιοχή μας.

Στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης έλαβαν μέρος πολλοί νέοι παίκτες από τα Τρίκαλα. Μετά από μία σειρά από ενδιαφέροντες αγώνες, νικητήςαναδείχθηκε ο Καρδιτσιώτης Ν. Βαγενάς ο οποίος στον τελικό επικράτησε του Αθ. Πλαβού από τα Τρίκαλα.

Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις του Ομίλου μας συνεχίζονται με την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/2 στο καφενείο Ελευθερίου, Καραϊσκάκη 13 – Καρδίτσα και ώρα 17.45΄.

Επίσης ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ιδρύθηκε από τον Όμιλό μας τμήμα Μπριτζ και όσοι ενδιαφέρονται για το άθλημα μπορούν να παραβρεθούν σήμερα Τρίτη 3/2 και ώρα 17.45΄ στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Κιέριον , οπου ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ κος Γεώργιος Δημητρακόπουλος θα ενημερώσει σχετικά με τα μαθήματα τα οποία θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα.

Προηγούμενο άρθρο Πολύτιμο μάθημα ζωής - Της Συντονιστικής Επιτροπής Καθηγητών σε διαθεσιμότητα
Επόμενο άρθρο Ευχαριστήριο Παναγιώτας Βράντζα