Συνάντηση Ταλιαδούρου με τον Ρουμάνο Πρέσβη στην Αθήνα


Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη, ο Βουλευτής Καρδίτσας και π. Υφυπουργός Παιδείας, κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων με τον Ρουμάνο Πρέσβη στην Αθήνα κ.Lucian Fatu.

H συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή είχε ως σκοπό, την επιβεβαίωση του διαρκούς ενδιαφέροντος εκ μέρους της Ρουμανίας της περαιτέρω ενίσχυσης των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δεσμών και συνεργασιών μεταξύ των δύο φίλων, εδώ και 200 χρόνια, χωρών, ενόψει και της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας από τη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2014.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Lucian Fatu απηύθυνε στον κ. Ταλιαδούρο αλλά και τα μέλη της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων επίσημη πρόσκληση επίσκεψης στη Ρουμανία, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014.

Ο κ. Ταλιαδούρος αφού ευχαρίστησε τον κ. Πρέσβη για την ευγενική του χειρονομία επιβεβαίωσε την πολιτική βούληση ανάπτυξης και ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών τους σχέσεων.

Προηγούμενο άρθρο ΚΚΕ Καρδίτσας: Οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης
Επόμενο άρθρο Από την Θεσσαλία στην Ήπειρο με χειροκίνητο τελεφερίκ