Συνάντηση Τιμοθέου με την Οργανωτική Επιτροπή της 7ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών


Συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή της 7ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών είχε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Τιμόθεος.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, μαέστρος κ. Νίκος Ευθυμιάδης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την διοργάνωση που εντάσσεται στο πλαίσιο του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας και θα πραγματοποιηθεί από 5 Μαρτίου έως 14 Μαρτίου 2015 στο THESSALIKON GRAND HOTEL.

Στη φετινή διοργάνωση, όπως ανέφερε, θα συμμετάσχουν περίπου 4.500 μαθητές και μαθήτριες, 90 μουσικών συνόλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα τιμηθεί ο διάσημος Έλληνας Μαέστρος, Συνθέτης, Πανεπιστημιακός Δάσκαλος στο Boston University, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, ο Ακαδημαϊκός Θεόδωρος Αντωνίου, αφού καθιερώνονται τρία (3) βραβεία προς τιμή του για τους τρεις (3) καλύτερους Διευθυντές Χορωδίας με 1000, 700 και 500 ευρώ αντίστοιχα.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Σεβασμιωτάτου με την Οργανωτική Επιτροπή, το Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών αποτελεί ένα μεγάλο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό γεγονός που αγγίζει την εκπαίδευση ενώ έχει θετικές επιπτώσεις και στον τουρισμό με την έλευση χιλιάδων επισκεπτών στην περιοχή μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Τιμόθεος συνεχάρη την Οργανωτική Επιτροπή για την προσπάθεια που καταβάλει, ώστε να οργανώσει με επιτυχία μια τέτοια μεγάλη και σημαντική διοργάνωση που προβάλει την πόλη Πανελλαδικά και Διεθνώς. Ειδικότερα μια δεκαήμερη εκδήλωση με χιλιάδες συμμετέχοντες που αφορά τους νέους και τις νέες και την αισθητική τους αγωγή.

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση Τσιάρα για τη διαφθορά και τις υπηρεσίες ελέγχου
Επόμενο άρθρο Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας κόβει την πίτα της