Ειδήσεις

Συνάντηση του Βουλευτή Ν.Δ. Γ. Κωτσού με το νέο Δ/ντή Αστυνομίας


Με το νέο Διευθυντή Αστυνομίας Ν. Καρδίτσας κ. Θωμά Καρανάσιο συναντήθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κωτσός.

Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός συνεχάρη τον συντοπίτη του κ. Καρανάσιο για  την τοποθέτηση από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ως επικεφαλής της Αστυνομίας του Νομού μας και του ευχήθηκε να έχει επιτυχημένη και δημιουργική θητεία.

Ακολούθως, έγινε εκτενής συζήτηση για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της περιοχής μας όπως:

  • η αντικατάσταση του στόλου των περιπολικών και των μοτοσικλετών της ομάδας ΔΙΑΣ,
  • ο εκσυγχρονισμός του επιχειρησιακού και μηχανολογικού εξοπλισμού,
  • η ανάγκη στέγασης των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού μας σε κτιριακές εγκαταστάσεις που να καλύπτουν πλήρως τις αυξημένες λειτουργικές και επιχειρησιακές ανάγκες τους.

Επίσης, οι κ.κ. Κωτσός και Καρανάσιος συζήτησαν το μεγάλο θέμα επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας, το οποίο ο Βουλευτής έφερε πρόσφατα στο προσκήνιο με σχετική επιστολή που έστειλε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη.

Οι δυο συνομιλητές συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή επαφή και συνεργασία το επόμενο διάστημα, προκειμένου να προωθηθούν το γρηγορότερο τα τοπικά αιτήματα στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και στο Υπουργείο και να εξευρεθούν οι καλύτερες λύσεις.

 

Προηγούμενο άρθρο H Ειρήνη Τσαπράζη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών
Επόμενο άρθρο Αποκαθιστά ζημιές στο οδικό δίκτυο Μουζακι – Γέφυρα Κοράκου η Περιφέρεια