Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας με το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών


Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας (Σ.Ε.Α.Ν.) , αποτελούμενη από το Πρόεδρο κ. Ιωαν. Ντενησιώτη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γ. Καφαντάρη, τον έφορο κ. Γ. Κουκουζέλη και το μέλος κ. Πετ. Μπετζούνη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κοινωνική δράση που αναπτύσσει ο Σύνδεσμος, τα μέλη του οποίου διακρίνονται από διάθεση εθελοντισμού και προσφοράς. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης και ανταποκρινόμενοι και στη σχετική πρόσκληση του Δήμου τα μέλη του Συνδέσμου  θα έχουν ενεργό συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την υποδοχή της “Φλόγας της Αγάπης” της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος που θα διέλθει από την πόλη μας στις 19 Σεπτεμβρίου.

Επίσης ο Σύλλογος θα έχει ενεργό συμμετοχή και στους αγώνες δρόμου 5.000 μ. και 10.000 μ. που θα συνδιοργανώσει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Καρδίτσας με τον αθλητικό σύλλογο “Περσέας” Καρδίτσας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο.

Τα μέλη της ΣΕΑΝ ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο για την πορεία του θέματος της ανέγερσης μνημείου για τους ήρωες του Υψώματος 731, το οποίο έχει χωροθετηθεί στο δυτικό τμήμα του ανθώνα του Παυσιλύπου, ενώ διατύπωσαν και την πρόταση στο πλαίσιο της αξιοποίησης του στρατοπέδου Λουμάκη από το Δήμο Καρδίτσας να ιδρυθεί και να στεγαστεί σε κάποιο από τα κτίρια Πολεμικό Μουσείο.

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Τιτάνεια στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Στην ψηφιακή εποχή τα σχολεία της Θεσσαλίας