Ειδήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον απερχόμενο Διοικητή 1ης Στρατιάς


Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε ο απερχόμενος διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος ε.α κ. Δημόκριτος Ζερβάκης. Στη συνάντηση τονίστηκε η καλή συνεργασία που υπήρξε το περασμένο διάστημα η οποία έφερε θετικά αποτελέσματα σε συγκεκριμένους τομείς των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θεσσαλία.

Ειδικότερα για πρώτη φορά εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ έργα που αφορούν την προμήθεια εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας για την 1η Στρατιά (μηχανήματα και οχήματα για την έγκαιρη επέμβαση και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών). Ακόμη μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας χρηματοδοτείται η ενεργειακή αναβάθμιση του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, με προϋπολογισμό 1.065.508,32 ευρώ με εργασίες βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η άριστη συνεργασία με τον κ. Δ. Ζερβάκη έφερε χρήσιμα αποτελέσματα και έλυσε χρόνια προβλήματα. Στην

Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι γνωρίζουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς για το καλό της Θεσσαλίας. Εύχομαι στον εξαίρετο στρατηγό κ. Ζερβάκη καλή συνέχεια στην από εδώ και πέρα πορεία του».

 

Προηγούμενο άρθρο Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων στηρίζει τους αγρότες
Επόμενο άρθρο Οι γυναίκες στηρίζουν την αγωνιζόμενη αγροτιά