Ειδήσεις

Συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τη Διμοιρία Υποστήριξης Καρδίτσας


Τα απρόσμενα ενίοτε παραμένουν τα καλυτέρα και η τυχαία συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τη Διμοιρία Υποστήριξης Καρδίτσας, που βρίσκονταν στον ακριτικό Έβρο για τη φύλαξη των συνόρων μας, πριν λίγες ημέρες, προφανώς και θα μείνει χαραγμένη για αρκετό καιρό στη μνήμη των συναδέλφων μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα και από την πλευρά του ο κύριος υπουργός, όταν έμαθε ότι η Δ.Υ. Καρδίτσας ήταν από τις πρώτες δυνάμεις που στάλθηκαν το κρίσιμο διάστημα στα σύνορά μας, εξέφρασε ακόμα μια φορά την ευγνωμοσύνη της Ελληνικής πολιτείας, σε όλες τις δυνάμεις που έδρασαν και δρούν μέχρι σήμερα, καταθέτοντας ψυχή και σώμα, διασφαλίζοντας το ακέραιο των συνόρων μας.

Ο υπουργός αφού συζήτησε και άκουσε με προσοχή τους άνδρες της Διμοιρίας, οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τις πρώτες ημέρες και για τις ελλείψεις του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τους ενημέρωσε για τρέχων διαγωνισμό, που σκοπό έχει τη πλήρη κάλυψη σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όλων των Διμοιριών της χώρας, μέχρι το προσεχές φθινόπωρο.

Η «άτυπη ενημέρωση» αν και τυχαία, επιβεβαιώνει τη θέληση και τις προσπάθειες που καταβάλλει, η πολιτική και η φυσική ηγεσία του σώματος, ακούγοντας τις φωνές αγωνιάς που εκφράζονται μέσα από τις συνδικαλιστικές ενώσεις, καθώς αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα να δοθούν άμεσα τα μέσα που απαιτούνται, για την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της αποστολής που έχει επωμιστεί από την ίδρυσή του, το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια συγχρονίζει τα σχολεία με την ψηφιακή εποχή
Επόμενο άρθρο Eχθροί και ασθένειες σε πεπόνια θερμοκηπίου και υπαίθρια