Ειδήσεις

Συνάντηση των εταιρικών σχολείων στο Εσπερινό


Τη Δευτέρα 10-12 2018  πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εταιρικών σχολείων στο εσπερινο γυμνασιο-λ.τ Καρδιτσας το οποίο είναι το συντονιστικό ίδρυμα του σχεδίου erasmus+ka229 μεκωδικό2018-1-el01-ka229-047747_1 και τίτλο“innovationandmobilelearning.

Η συνάντηση είναι διάρκειας μιας εβδομάδας και οι εργασίες για το σχέδιο θα πραγματοποιηθούν από τις 10-12-2018 έως και τις 14-12-2018.

Στην εκδήλωση υποδοχής των εταίρωναπό τα σχολεία της Ισπανίας της Ιταλίας της Βουλγαρίας και της Τουρκίας στις 10-12-18 που έγινε στην πλήρως τεχνικά εξοπλισμένη αίθουσα εκδηλώσεων του εσπερινου γυμνασιου-λ.τ Καρδιτσας, παρουσιάστηκαν τα προφίλ των  εταιρικών σχολείων και τα εκπαιδευτικά συστήματα των συμμετεχόντων χωρών.

Επίσης, παρουσιάστηκαν οι στόχοι του προγράμματος και οι τρόπου υλοποίησής του κατά τη διετή του διάρκεια.

Την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των τοπικών και περιφερειακών φορέων εκπαίδευσης, συντονιστές εκπαιδευτικού έργου, πρώην διευθυντές /ντριες του σχολείου, συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,

γονείς, μαθητές και μέλη της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η μουσική παράσταση που ετοίμασαν και παρουσίασαν οι μαθητές της χορωδίας και ορχήστρας του σχολείου προς τιμή των εταίρων του προγράμματος.

Ο διευθυντής, η ομάδα συντονισμού και ο σύλλογος των διδασκόντων του εσπερινου γυμνασιου-λ.τ Καρδιτσας ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση υποδοχής με την παρουσία τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Δυο νέες διακρίσεις της Περιφέρειας για τις υποδομές και τον τουρισμό
Επόμενο άρθρο Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Μύθοι και Αλήθειες