Ειδήσεις

Συναντήθηκαν Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας και Εμπορικός Σύλλογος


Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν  τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Περικλή Κορκώτσιο, στην οποία παρευρέθηκαν η Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΣΚ κα Ρούλα Νιάκα, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γαϊτανίδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αριστοτέλης Αντωνίου και το Μέλος κ. Δημήτριος Καραμαγκιόλας.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ε. Καρδίτσας με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας, για την βέλτιστη αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν στη  βιωσιμότητα και στην εύρυθμη λειτουργία των τοπικών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, τέθηκε το θέμα των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων, η δυνατότητα διοργάνωσης «Λευκής Νύχτας» που θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας και μία σειρά από καινοτόμες εκδηλώσεις με απώτερο σκοπό την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων με αμφότερες τις πλευρές να τονίζουν την επιθυμία τους για συνέχιση της στενής εποικοδομητικής τους συνεργασίας και επικοινωνίας, με στόχο την ανάδειξη, τη δραστηριοποίηση της Καρδίτσας και την ενίσχυση της εμπορικής της αξιοποίησης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Πρώτη προτεραιότητα για τη Θεσσαλία, η μεταφορά νερού από τον Αχελώο
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα