Ειδήσεις

Συναντήσεις του Ιατρικού Συλλόγου με τους Δ/ντές Α/θμιας και Β/θμιας


Με τους  Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας   συνομίλησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας τη Δευτέρα 31/08/2020. Οι επικοινωνίες, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Ι.Σ.Κ.,  με το  νέο Διευθυντή  της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  κ. Σωκράτη  Παππά  και τηλεφωνικά  με το νέο Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αθανάσιο Μπότα  πραγματοποιήθηκαν με αφορμή  την έναρξη της σχολικής χρονιάς και κυρίως λόγω των νέων μέτρων που θα εφαρμοστούν στην εκπαιδευτική κοινότητα για την πρόληψη μετάδοσης του Covid19.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ  Τέλης Σπάνιας  συνεχάρη τους νέους Διευθυντές και  τους ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. του ΙΣΚ  καλή επιτυχία  στα  νέα τους  καθήκοντα. Στη συνέχεια  συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας  εκδήλωσε την ενδιαφέρον  του Συλλόγου  ώστε να αναλάβει την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας   για τα νέα μέτρα που αφορούν στην προστασία  των μαθητών, των  εκπαιδευτικών και του λοιπού προσωπικού της.

Για το λόγο αυτό εστάλη από τον ΙΣΚ  επιστολή  στις Διευθύνσεις της  Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  που θα κοινοποιηθεί σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές του νομού  στην οποία αναφέρεται   ότι ο Ιατρικός Σύλλογος  με την βοήθεια των μελών του θα αναλάβει την ενημέρωση των εκπαιδευτικών ,των μαθητών και των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για τα μέτρα ,όποτε  και εφόσον αυτό ζητηθεί.

Στο τέλος  συζητήθηκαν και θέματα συνεργασίας μεταξύ των εκπαιδευτικών διευθύνσεων και του ΙΣΚ στο  πλαίσιο της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας  για  ιατρικά  θέματα.

Ο ΙΣΚ βρίσκεται κοντά στους μαθητές, βρίσκεται κοντά στους πολίτες , θεματοφύλακας της δημόσιας υγείας!

Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί !

Τηρούμε τα μέτρα !

Προστατεύουμε τον εαυτό μας !

Προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας!

Μοναδική μας προτεραιότητα η ανθρώπινη ζωή !!!

 

Προηγούμενο άρθρο Με μέτρα προστασίας το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Όλα έτοιμα για τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών Παλαμά και Προαστίου