Ειδήσεις

Συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου


Μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας οργανώνει η Δημοτική αρχή σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, το ΕΒΕ Καρδίτσας, και τον  Εμπορικό Σύλλογο. Στην συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνεται την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας  με  την εθελοντική συμμετοχή  μουσικών σχημάτων, θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και άλλων απαραίτητων ειδών που θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας. Το “μοναδικό” εισιτήριο για να  παρακολουθήσει κάποιος τη συναυλία είναι τα τρόφιμα τα οποία θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας (με μεγαλύτερη ανάγκη το ελαιόλαδο) τις παιδικές τροφές, τα καθαριστικά και τα είδη ατομικής υγιεινής.

Το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Καρδίτσας πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους κ. Αρ. Σπάνια και Ουρ. Σούφλα καθώς από τον πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μ. Στεργιόπουλο, τον  κ. Γιώργο Στεργιούλη ως εκπρόσωπο του Δ.Σ. του ΕΒΕΚ  και τον κ. Απόστολο Σταμούλη ταμία του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου. Ο Δήμαρχος εισαγωγικά τόνισε: “Ο Δήμος Καρδίτσας οργανώνει το βράδυ της Τρίτης μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός που έρχεται να στηρίξει πολλές οικογένειες του Δήμου μας που είναι ωφελούμενες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Θα ήθελα να καλέσω τους συμπολίτες μας να έρθουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία και ταυτόχρονα να στηρίξουν το σπουδαίο έργο του κοινωνικού παντοπωλείου. Να υπογραμμίσω ότι μοναδικό εισιτήριο για να παρακολουθήσει κάποιος τη συναυλία είναι να προσφέρει λίγα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ως δημοτική αρχή θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της προσφοράς και του εθελοντισμού και προσεχώς θα δώσουμε έμφαση σε τέτοιες δράσεις” κατέληξε ο Δήμαρχος

 

Τα μουσικά σχήματα

Εκτός από τον κοινωνικό χαρακτήρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία θα απολαύσουν εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Κατ’ αρχάς Καρδιτσιώτες καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα συμμετοχής και θα μας ταξιδέψουν με τις νότες τους και την υπέροχη μουσική τους. Ειδικότερα θα συμμετάσχουν οι:  “Ρεμπέτικη Παρέα”,  “Μουσικές αποδράσεις” και οι καλλιτέχνες Αρης Φαλιάγκας, Ρίτσα Πέτσα, Ναπολέων Μουλιάκος και Παναγιώτης Καλπίας.  Επίσης θα συμμετέχουν ο Γιώργος Σαρρής από τους Ζικ Ζακ και η Λουκία Βαλάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι περιμετρικά του χώρου της Συναυλίας θα υπάρχουν εθελοντές οι οποίοι θα φέρουν ειδικό μαντηλάκι ώστε να αναγνωρίζονται που θα βοηθούν στη συγκέντρωση των τροφίμων.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντού στον Μητροπολίτη
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών