Ειδήσεις

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής


Το απόγευμα της Τετάρτης  14-2-2018 και ενόψει του συνεδρίου της 16-18 Μαρτίου, συνεδρίασε το Προσωρινό Συντονιστικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής από κοινού με τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ, τις Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ, στελέχη από το ΠΟΤΑΜΙ και το ΚΙΔΗΣΟ, με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, τον υπεύθυνο εκλογών καθώς και με μέλη του προσυνεδριακού διαλόγου.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκαν τα εξής:

  • Την πραγματοποίηση προσυνεδριακής εκδήλωσης την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Παυσιλύπου.
  • Την διεξαγωγή των εκλογών των αντιπροσώπων σε 5 τουλάχιστον εκλογικά τμήματα, στις έδρες του Καλλικρατικών Δήμων, ήτοι : Καρδίτσας, Σοφάδων, Παλαμά, Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα.
  • Την διεξαγωγή ανοιχτής ομιλίας- παρουσίασης των υποψήφιων αντιπροσώπων του Συνεδρίου.

Τονίστηκε η ιδιαίτερα η ανάγκη για την εγγραφή και νέων μέλων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://members.kinimaallagis.gr/…  έως και την 22 Φεβρουαρίου καθώς και η επικύρωση των μελών του κινήματος, μέσω των κωδικών που αποστάλθηκαν με sms στο κάθε μέλος. Παρακαλούμε το κάθε μέλος ή φίλο του Κινήματος, που θέλει να ψηφίσει να εισέλθει στη ηλεκτρονική πλατφόρμα. Σε περίπτωση αδυναμίας να επικοινωνήσει με τους αρμοδίους.

Βασικές ημερομηνίες για το συνέδριο:

Εγγραφή νέων μελών έως την 22 Φεβρουαρίου

Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Εκλογές αντιπροσώπων στις 4 Μαρτίου

Συνέδριο Κινήματος  Αλλαγής  16-18 Μαρτίου

 

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή του ΕΒΕ για τα προβλήματα στην αποπληρωμή οφειλών
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ στον αντιπεριφερειάρχη