Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας και Οικονομικής Επιτροπής


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημοτικού Καταστήματος  στο Ανθηρό   στις   20-5-2015  ημέρα  Τετάρτη     και ώρα    15:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Θέμα:  1ο Περί ανάθεσης της προμήθειας υγρών καυσίμων με διαδικασία διαπραγμάτευσης σύμφωνα με το άρθρο 24 & 25 του Π.Δ. 60/2007
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Στεργίου Βασίλειος
Θέμα:  2ο 6η Τροποποίηση πρ/σμού  του Δήμου οικονομικού  έτους 2015
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Στεργίου Βασίλειος
Θέμα:  3ο Αποδοχή  και κατανομή πίστωσης  7.825,82 € –  στην Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων (Β΄ κατανομή).
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Στεργίου Βασίλειος
Θέμα:  4ο Περί  αποδοχής – κατανομής πίστωσης 25.600,00 € για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας και τροποποίηση πρ/σμού οικον. έτους 2015
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Στεργίου Βασίλειος
Θέμα: 5ο Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου «Διανοίξεις κατασκευή τοίχων αντιστήριξης δρόμου στην Τ.Κ. Πετρίλου – Α.Μ. 8/2012 του Δήμου Αργιθέας».
Εισηγητής Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Σέμπρος Απόστολος

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΣΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 

 

Σύγκληση   Οικονομικής Επιτροπής

Επίσης, καλείται σε συνεδρίαση και η της Οικονομική Επιτροπή, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό   την 20-5-2015 ημέρα Τετάρτη   και ώρα 14:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Εισηγητής των θεμάτων: κ. Στεργίου Βασίλειος Αντιδήμαρχος

Θέμα:  1ο Εισήγηση για τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015
Θέμα:  2ο Εισήγηση για αποδοχή και κατανομή πίστωσης 7.825,82€ – στην Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων (Β΄ κατανομή)
Θέμα: 3ο Εισήγηση για  αποδοχή – κατανομή πίστωσης 25.600,00 € για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας και τροποποίηση πρ/σμού οικον. έτους 2015

 

 

Ο Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα για την «Ηλιοπροστασία και Πρόληψη δερματικού καρκίνου»
Επόμενο άρθρο Νέα μεγάλη επιτυχία του Πολυφωνικού Ωδείου