Ειδήσεις

Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας


Την 23η  του μηνός Αυγούστου του έτους 2016  ημέρα της εβδομάδος Τρίτη  και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η 12/2015 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα :

 1ο .Συζήτηση και λήψη απόφασης για  χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης( 4 αιτήσεις). Εισηγήτρια : Ευφροσύνη Αθανασίου

2ο. Συζήτηση & εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με την κατάργηση ή μη τριών θέσεων περιπτέρων των οποίων οι άδειες ανακαλέστηκαν και την απομάκρυνση των κουβουκλίων τους. Εισήγηση: αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Ψημμένος

                                                                                

3ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης που αφορά την κατά χρήση παραχώρηση χώρου στη κεντρική πλατεία της Καρδίτσας για να πραγματοποιηθεί το σχολικό bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  από 5 Σεπτεμβρίου έως 8 Σεπτεμβρίου 2016.

4ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης επί της αιτήσεως του Σ.Κ.Α.Θ για παραχώρηση προς χρήση χώρου στο 1ο Λύκειο Καρδίτσας επί της οδού Μυρμιδόνων , για το χρονικό διάστημα από 03/11/2016 έως 16/11/2016  προκειμένου να οργανώσουν την ετήσια έκθεση του συλλόγου.

 5ο. Συζήτηση και & λήψη απόφασης που αφορά, την παραχώρηση προς χρήση του χώρου στην Πλατεία Ελευθερίας (κεντρική) & την Πλατεία Πλαστήρα από 04/12/2016 έως 06/01/17 προκειμένου να διοργανωθούν οι εκδηλώσεις «Παυσιλυπούπολη 2016 – 2017». Εισήγηση: αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Ψημμένος

 

Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας                                                                                                                                                           

    Αρτεσιανού 1   3ος οροφος 

  ΤHΛΕΦΩΝΟ 24413  50729

 

                                                                                                                        O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα