Ειδήσεις

Συνεδρίαση Τοπικής Κοινότητας Καρδίτσας


Την 21η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2020 ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η 1/2020 συνεδρίαση της Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα:

1ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια παράτασης ωραρίου μουσικής (17 αιτήσεις). Εισηγήτρια : Ευφροσύνη Αθανασίου

2ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την παραχώρηση κατά χρήσης χώρου, α)στην κεντρική πλατεία της πόλης για 2 ημέρες (την Πέμπτη 12 Μαρτίου και την Κυριακή 15 Μαρτίου), β) την πλατεία Καμινάδων Καρδίτσας την Πέμπτη 23 Απριλίου   προκειμένου η Λ.Ε.Μ.Χ.Μ. Νικόλαος Πλαστήρας να διοργανώσει εκδηλώσεις.

3ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την ανάκληση της 127/19 απόφασης της Κοινότητας Καρδίτσας, προκειμένου να ανακληθεί η 489/19 του Δημοτικού Συμβουλίου κατόπιν αιτήματος ακύρωσης μίσθωσης του Ι-23 απο την ΑΝΚΑ ΑΕ . Εισήγηση Τμήμα Εσόδων

4ο. Συζήτηση & λήψη γνωμοδότησης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την έγκριση κανονιστικής απόφασης για την δημιουργία νέας λωρίδας ποδηλάτου στην οδό Δ. Λάππα στην Καρδίτσα και την αντίστοιχη τροποποίηση του πλάτους του οδοστρώματος της και των θέσεων στάθμευσης. Εισηγήτρια: Λ. Παρθένη.

5ο. Συζήτηση & εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για την καταβολή της αποζημίωσης λόγω αναγκαστικής απαλλοτρίωσης. (ΣΚΡΕΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜ.) Εισηγητής :Ζαρακότας Γεώργιος.

6ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης επί των εισηγήσεων της Επιτροπής Ονοματοδοσίας- Μετονομασίας Οδών και Πλατειών οι οποίες αφορούν τις ονοματοδοσίες οδών της πόλης της Καρδίτσας.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αναβαθμίζεται το ΚΑΠΗ του τ. Δήμου Ιτάμου