Ειδήσεις

Συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 7η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα με ώρα έναρξης 12:00 και ώρα λήξης 15:00. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  2. Λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση υλικού της προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια H/Y, εκτυπωτών και FAX” . (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  3. Λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου ποσού 4.830,00 € της Δ’ κατανομής έτους 2020 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος).
  4. Λήψη απόφασης για παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη χρήση των λογαριασμών του Δήμου στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική)

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να εκφράσουν την ψήφο τους μόνο εφόσον τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τυχόν αφορούν στην Τοπική τους Κοινότητα.

Οι  αποφάσεις  που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Προηγούμενο άρθρο Ψηφιακό εργαστήριο για την κυβερνοασφάλεια των επιχειρήσεων
Επόμενο άρθρο Αναβολή των αρχαιρεσιών για την εκλογή των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια