Ειδήσεις

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας


Την   17η  του μηνός Απριλίου του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 18:30  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η 5/2018 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα:

 1ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια παράτασης ωραρίου μουσικής (2 αιτήσεις). Εισηγήτρια: Ευφροσύνη Αθανασίου

2ο. Συζήτηση & γνωμοδότηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την χωροθέτηση μιας θέσης στάθμευσης οχήματος ΑμεΑ επί της Χατζημήτρου 46. Εισήγηση: Σταύρος Δημητρίου

3ο. Συζήτηση & εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για έκδοση απόφασης που αφορά την αντιδρόμηση στους πεζόδρομους : Μ. Αλεξάνδρου – Διάκου – Ν. Πλαστήρα – Αβέρωφ , οι οποίοι περιβάλλουν το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς . Εισήγηση: Σταύρος Δημητρίου

4ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήσης χώρου στην Πλατεία Πλαστήρα  Καρδίτσας προκειμένου να πραγματοποιηθεί μαθητικό φεστιβάλ από το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ  το Σάββατο 28 Απριλίου 2018.

5ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήσης δύο γηπέδων μπάσκετ στο αθλητικό πάρκο  Καρδίτσας προκειμένου να πραγματοποιηθεί τορνουά 3χ3 ενάντια στα ναρκωτικά, από το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ  το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.

6ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση χώρου της Πλατείας Πλαστήρα  Καρδίτσας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Καρδίτσας ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ, την Παρασκευή 04/05/2018.

7ο.Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης προς την Οικονομική Επιτροπή & την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση χώρου στην Κεντρική πλατεία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση του εκπαιδευτικού οργανισμού Τσιτσιμπίκου – Μπαρούτα.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για τους αναπληρωτές