Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας


Την 26η του μηνός Ιουλίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη και ώρα 20:30μ.μ  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί η 8/2012 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με θέματα :

•Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια χρήσης μουσικής και παράτασης του ωραρίου λειτουργίας της. (2 αιτήσεις)

•Συζήτηση και λήψη απόφασης για  χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης (3 αιτήσεις)

•Συζήτηση και γνωμοδότηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, επί της αίτησης της κ. Χατζηβασιλείου Φωτεινής του Στυλιανού , για χορήγηση αδείας για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρόμιο ,μπροστά στο κατάστημά της, επί της Μ. Αλεξάνδρου 34.

•Συζήτηση και γνωμοδότηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, επί της αίτησης του κ. Τσιγαρίδα Ηλία του Τηλέμαχου, για χορήγηση αδείας για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρόμιο ,μπροστά στο κατάστημά του, επί της Μ. Αλεξάνδρου 34.

•Συζήτηση και γνωμοδότηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, επί της αίτησης του κ. Αντωνούλα Αναστασίου του θωμά, για χορήγηση αδείας για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρόμιο ,μπροστά στο κατάστημά του, επί της Μ. Αλεξάνδρου 34.

•Συζήτηση και γνωμοδότηση επί της αίτησης της Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας Κ.Ν.Ε. για την παραχώρηση χώρου μέσα στο άλσος του Παυσίλυπου, καθώς και τοποθέτηση εξέδρας για την διεξαγωγή του ετήσιου φεστιβάλ στις 7/9/2012.

•Συζήτηση και γνωμοδότηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, επί της αίτησης του Συλλόγου «Λεσχη 4χ4 Ν.Καρδίτσας» που αφορά την παραχώρηση μιας αποθήκης στον χώρο της Δημοτικής Λαχαναγοράς για την στέγαση του Συλλόγου.

•Συζήτηση, γνωμοδότηση και εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, σχετικά με την έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφορά την σήμανση των πεζοδρόμων στο ΟΤ 918 (πάροδος Δελφών 17), μετά από αίτηση του κ. Γαλάνη Νικόλαου.

•Συζήτηση, γνωμοδότηση και εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, σχετικά με τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 77/2011 κανονιστικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, στους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

•Συζήτηση, γνωμοδότηση και εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, σχετικά με την έκδοση κανονιστικής απόφασης για την τοποθέτηση κολωνακίων στη συμβολή των οδών Ανδ. Παπανδρέου και Καζαμπάκα μετά από αίτηση των κ.κ. Μαντζιάρα και Γαλάνη.

•Συζήτηση, γνωμοδότηση και εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, σχετικά με την αίτηση του εκπροσώπου του υπό σύσταση φιλοζωικού ομίλου κ. Τσομπανίδη Χρυσόστ.. Σύμφωνα με την αίτηση οι δημότες κάτοχοι ζώων συντροφιάς-εργασίας ζητούν να χαρακτηριστούν  χώροι –πάρκα(συνάθροισης- εκτόνωσης) ζώων συντροφιάς-εργασίας όπως ισχύει & όπως προβλέπει Κοινοτική οδηγία.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                         Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ                                                    ΦΑΛΑΡΑΣ Γ.

ΤHΛΕΦΩΝΟ24413 50729

Προηγούμενο άρθρο Στα Βραγκιανά τιμήθηκε ο Προφήτης Ηλίας με αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις
Επόμενο άρθρο Ο 13ος κολυμβητικός διάπλους της λίμνης Ν. Πλαστήρα