Ειδήσεις

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας


Την 2η του μηνός Απριλίου του έτους 2019, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η 4/2019 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα:

1ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια παράτασης ωραρίου μουσικής (5 αιτήσεις). Εισηγήτρια: Ευφροσύνη Αθανασίου

2ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήσης χώρου, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας (πάνω μέρος), προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκθεση, από τα  εργαστήρια τέχνης & πολιτισμού Καρδίτσας «Πολύτεχνο», από τις 09 Μαΐου 2019 για μια εβδομάδα.

3ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση χώρου της Πλατείας Πλαστήρα  Καρδίτσας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Καρδίτσας Καραγκουνα, την Παρασκευή 17/05/2019.

4ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση χώρου στην Κεντρική πλατεία Καρδίτσας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί, προβολή και προώθηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας  & Mn IDFD  στις 20-21 Απριλίου & 11-12 Μαΐου  2019.

5ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης προς την Οικονομική Επιτροπή & την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση χώρου στην πλατεία Ν. Πλαστήρα, προκειμένου να τοποθετηθούν ψυχαγωγικά παιχνίδια.(Λασδας Ν.)

6ο  Συζήτηση & λήψη γνωμοδότησης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την κατάργηση ή μη δυο (2) θέσεων κενωθέντων περιπτέρων και αποξήλωση κουβουκλίων. Εισηγητής: Ράϊκος Απόστολος

 

Προηγούμενο άρθρο Προσκύνησις Τιμίου Σταυρού στην Ιερά Μονή Κορώνης
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας