Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 8η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τα αιολικά πάρκα στα Άγραφα. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ίδρυση Κέντρου Υγείας στο Δήμο. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2019. (Εισηγήτρια:κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη δημιουργία παραποτάμιων πάρκων Κερασιάς (ποταμός Κερασιώτης) και Φυλακτής-Πεζούλας (ποταμός Μέγας) (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη δημιουργία: α) Πολυθεματικού πάρκου στη θέση «Σταυρός» Κερασιάς-Κρυονερίου και β) Θεματικού πάρκου ιστορικής μνήμης στη θέση «Στεφάνι» της Τ.Κ. Μορφοβουνίου (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης ανακήρυξης του Μεσενικόλα ως ιστορικής έδρας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την διοργάνωση εκδήλωσηςγια την ιστορία της λίμνης Ν. Πλαστήρα με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την δημιουργία της. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την διοργάνωση εκδήλωσης για την ανακήρυξη «Έτους Αντώνη Σαμαράκη» από τον Αύγουστο 2019 έως τον Αύγουστο του 2020. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την δημιουργία «Ταμιείου Περιβάλλοντος». (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «“Αντωνης Σαμαρακης” κεντρο ιστοριας και πολιτισμου δημου λιμνης πλαστηρα» για την τρέχουσα δημοτική περίοδο. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Λίμνης Πλαστήρα «ΕπιΝόηση» για την τρέχουσα δημοτική περίοδο. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  12. Ανάκληση της 162/2019 απόφασης σχετικά με τον  ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου του  Ν.Π.Δ.Δ.  με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμου Λίμνης Πλαστήρα”, για την τρέχουσα δημοτική περίοδο και εκ νέου συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος. (Εισηγήτρια: καΞηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Εκτακτη αποκατασταση τοιχειου κατσιγιαννη στην Τ.Κ. Μορφοβουνιου» (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευη ζαρζανετ στον παραλιμνιο μορφοβουνιου» (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος)
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εγγραφή του Δήμου ως μέλος στην Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρία Καρδίτσας. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  17. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου “Ξενώνας” στην Τ.Κ. Μορφοβουνίου. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  18. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου “Ξενώνας” στην Τ.Κ. Μεσενικόλα. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  19. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου ποσού 4.830,00 € της Γ’ κατανομής έτους 2019 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  20. Συζήτηση και λήψη απόφασηςσχετικά με τη διαχείριση καυσοξύλων ατομικών αναγκών των κατοίκων του Δήμου. (Εισηγητής: κος Μπουραζάς Πέτρος, Δημοτικός Σύμβουλος)
  21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση της 256/2018 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά στο δημοτικό όχημα με αριθμό ΚΗΗ 3089. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  22. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του κ. Κορώνη Κωνσταντίνου για μείωση μισθώματος δημοτικού ακινήτου “Εξοχικό Κέντρο Μεσενικόλα” (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  23. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της κ. Κουνατίδου Μαρίας για μείωση μισθώματος δημοτικού ακινήτου “Καφετέρια” στην Τ.Κ. Μεσενικόλα. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  24. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Αλεξίου Ιωάννη για τη δημιουργία στεγάστρου (κιόσκι) στο Κοιμητήριο της Τ.Κ. Μοσχάτου. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική)
Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη στελεχών της Δημ.Τ.Ο. Καρδίτσας της Ν.Δ. στο Δήμαρχο