Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λ. Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λ. Πλαστήρα την 29η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2019. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκλογή εκπροσώπων του Δήμουστη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό των ειδικοτήτων δύο ατόμων στο πλαίσιο πρόσληψης εκτάκτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό ορκωτών ελεγκτών λογιστών για τον έλεγχο του μητρώου παγίων. ( Εισηγητής: Δήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για τη διερεύνηση σύναψης σύμβασης με την Περιφέρεια και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ονοματοδοσία πάρκου στη είσοδο στην Τ.Κ. Μορφοβουνίου. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στον Σύνδεσμο με την επωνυμία ¨Σύνδεσμος Δήμων Π.Ε. Καρδίτσας (ΣΥ.ΔΗ.Π.Ε.Κ.)¨, με σκοπό την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα ¨Φιλοδημος ΙΙ¨, που αφορά στην ¨Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς¨, και έγκριση του Καταστατικού του Συνδέσμου. (Εισηγητής:κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος )
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου : «Αναβαθμιση περιβαλλοντικου κεντρου Νεοχωριου λιμνης πλαστηρα-υποεργο 1». (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος.
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για 2η τροποποίηση της 4333/13-11-1997 (ΦΕΚ 1086/Β/05-12-1997) συστατικής πράξης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σύνδεσμος Ύδρευσης Καταφυγίου Λαμπερού». (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση παράτασης προθεσμίας για απόληψη ξυλείας συστάδων Τ.Κ. Φυλακτής «συστάδες 11γ-13α-14» (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής προσδιορισμού αξίας αγροτεμαχίου στην Τ.Κ. Κρυονερίου. (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος)
Προηγούμενο άρθρο Με χρώματα γέμισε το κέντρο της Καρδίτσας η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου
Επόμενο άρθρο Άμεση αποκατάσταση κατολισθητικών φαινομένων στην Πορτή