Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λ. Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λ. Πλαστήρα την 28η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτησηκαι λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή της απόφασης ένταξης/χρηματοδότησης του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στη Φυλακτή» στο Προγραμμα αγροτικης αναπτυξης της Ελλαδας (ΠΑΑ) 2014-2020. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή της απόφασης ένταξης/χρηματοδότησης του έργου “Αισθητικες παρεμβασεις -αναπλασεις οικισμων δημου λιμνης πλαστηρα (Μορφοβουνι- Νεοχωρι)” και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της σύμβασης. (Εισηγητής:κος Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση/συμπλήρωση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο Προγραμμα αγροτικης αναπτυξης της Ελλαδας (ΠΑΑ) 2014-2020. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος )
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για υποβολή προτάσεων στο Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014 – 2020 για την αναβάθμιση των κτιρίων του Δημαρχείου Λίμνης Πλαστήρα και πρώην Δημαρχείου Πλαστήρα στο Μορφοβούνι. (Εισηγητής: κος Παΐσης Δημήτριος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Οδός Φυλακτής –Πετρίλο», της Π.Ε. Καρδίτσας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τοποθέτηση μόνιμου σταθμού αναφοράς (ΜΣΑ) για τη λειτουργία του Γεωδαιτικού GPS. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για μεταφορά υπολοίπου λήμματος Τ. Κ. Λαμπερού. (Εισηγητής: κος Σκόνδρας Δημήτριος, εντεταλμένος Σύμβουλος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονισμού λειτουργίας Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας. (Εισηγητής:κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος )
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΦΕΚ 104/Β/2019). (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας και κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες των Ληξιαρχείων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα έτους 2020. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πρόσληψη προσωπικού με 5 ημερομίσθια για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της 42/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με απαγόρευση στάθμευσης στην πλατεία Μεσοχωρίου της Τ.Κ. Μοσχάτου. (Εισηγητής:κος Σκόνδρας Δημήτριος, εντεταλμένος Σύμβουλος)
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του κ. Χαραλαμπίδη Δημήτριου για λύση μισθώματος του ακινήτου (κατάστημα) στη θέση ΄΄Αλώνω΄΄ στην Τ.Κ. Πεζούλας. (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος)
  16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδίτσας «Περσεας» αγώνων δρόμου στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνδιοργάνωση με τον ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της εταιρίας με την επωνυμία “Νεβρόπολις Α.Ε.” για εξωραϊσμό δημοτικού χώρου. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του κ. Πασχάλη Ιωάννη του Γεωργίου για εγκατάσταση κάμερας livestreaming. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  20. Συζήτηση και λήψη απόφασης για α) την προκήρυξη του 5ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «Αντώνης Σαμαράκης» και β) τον ορισμό της Οργανωτικής Επιτροπής του διαγωνισμού.
Προηγούμενο άρθρο Άμεση εφαρμογή των Μέτρων για την Υγιεινή & Ασφάλεια των εργαζομένων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση της ΑΣΑ για τη διάθεση εισιτηρίων