Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Συνεδριάζει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση διαμόρφωσης του ημιυπόγειου του κτιρίου του Δημαρχείου για χρήση ως κύριος κόμβος (ΚΚ1) στο Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και παρεμβάσεις αναβάθμισης στις κύριες οδικές συνδέσεις της περιοχής.»

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση και αναβάθμιση χώρων και κοινοχρήστων οικοδομών στις Εργατικές Κατοικίες Καμινάδων».

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάθεση κατασκευής του έργου «Βελτιώσεις Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Καρδίτσας».

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναγνωριστική μελέτη τμήματος παράκαμψης Καρδίτσας από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη (λύση είτε υπογείωσης άξονα στην περιοχή Σ. Σταθμού είτε διερεύνησης εναλλακτικών λύσεων).

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάθεση του έργου «Συντήρηση φωτεινών σηματοδοτών».

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 4ου Α.Π.Ε. του έργου «Ανέγερση Βιοκλιματικού Κτιρίου ΚΑΠΗ στην Καρδίτσα».

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και παρεμβάσεις αναβάθμισης στις κύριες οδικές συνδέσεις της περιοχής- Β’ φάση».

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη λήψη δανείου για την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση έργων.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 7ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2008.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση προγράμματος εκτελεστέων έργων.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, έτους 2008.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση σχεδίου πόλης στο ΟΤ 1053 (Καραμπινά Φωτεινή).

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση σχεδίου πόλης στη συμβολή των οδών Πηλέως και Δαμασκηνού στο Ο.Τ 242β (Σουφλάκος Θωμάς)

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση σχεδίου με επανυποβολή όμοιας ρυμοτομίας μετά από την 473/22-2-2008 απόφαση Νομάρχη Καρδίτσας άρσης απαλλοτρίωσης στα ΟΤ 563 & 564 (βεβαιωτική πράξη) που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 105/ΑΑΠ/20-3-2008 (Κλήμος – Βαϊτσης)

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση σχεδίου πόλης στα Ο.Τ. 237 και 233 (Κολτσίδας Κων/νος κ.λ.π.).

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη θέση τοποθέτησης του περιπτέρου Ευαγγελίας Νιαβή επί της πλατείας στη συνοικία Καμινάδων στο Ο.Τ. 408.

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση χρήσης γης σε περιοχή εντός μη εγκεκριμένης ΖΟΕ (Αλεξίου Δημήτριος)

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση χρήσης γης σε περιοχή εντός μη εγκεκριμένης ΖΟΕ (Μπαλντάς Ευάγγελος)

20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση χρήσης γης σε περιοχή εντός μη εγκεκριμένης ΖΟΕ (Φωτοπούλου Φλωρίτα – Καρούμπας Ηλίας)

21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση χρήσης γης σε περιοχή εντός μη εγκεκριμένης ΖΟΕ (Μπαλακτσής Ζήσης).

22. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παροχή διευκρινήσεων στον Επίτροπο για το χρονοδιάγραμμα σε εξέλιξη πολεοδομικών μελετών.

23. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονιστικής απόφασης που αφορά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

24. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονιστικής απόφασης που αφορά χορήγηση άδειας για ολιγόλεπτη στάση τουριστικού λεωφορείου για τις ανάγκες του ξενοδοχείου ΑΥΡΑ.

25. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονιστικής απόφασης που αφορά τον κόμβο Καποδιστρίου.

26. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ονομασία της πλατείας Τ.Δ Αρτεσιανού (άρθρο 8 Ν. 3463/2006).

27. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση χώρου για την προσωρινή λειτουργία του υπό ίδρυση ΝΠΔΔ με τίτλο Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Καρδίτσας.

28. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 88/2008 απόφασης του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας που αφορά τη 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικονομικού έτους 2008.

29. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 9/2008 απόφασης του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Καρδιτσομαγούλας που αφορά την 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικονομικού έτους 2008.

30. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 54/2008 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Παιδικές Βιβλιοθήκες- Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καρδίτσας» που αφορά παραχώρηση από το Δήμο Καρδίτσας των κτιρίων που στεγάζονται οι Παιδικές Βιβλιοθήκες.

31. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της συστατικής πράξης του ΚΑΠΗ Καρδίτσας.

32. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας Β’ εξαμήνου 2008

33. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας 2008

34. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών για την πληρωμή των Σχολικών Τροχονόμων του Δήμου Καρδίτσας 2008

35. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση της Πλατείας Πλαστήρα, της Κεντρικής Πλατείας και της Δημοτικής Αγοράς προκειμένου να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις Χριστούγεννα 2008 – Πρωτοχρονιά 2009 του Δήμου Καρδίτσας.

36. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 226/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την έγκριση της διοργάνωσης των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2008».

37. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδήλωσης «Η Πόλη στα παιδιά».

38. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδήλωσης εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2008.

39. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών για την εκδήλωση μνήμης της Κυπριακής τραγωδίας το 1974 (απόφ. Δ.Σ )

40. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδήλωσης – πανηγυριού στο Τ.Δ. Αγιοπηγής.

41. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εξεύρεση λύσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την πυρκαγιά στο οστεοφυλάκιο του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καρδίτσας.

42. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 9/2008 του Τοπικού Συμβουλίου του Τ.Δ. Αρτεσιανού που αφορά εκμίσθωση αγροτεμαχίων στο Τ.Δ Αρτεσιανού

43. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή και επαναβεβαίωση ποσού σε βάρος της Αικ. Τυρογιάννη – Τριανταφύλλου.

44. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό δύο (2) τακτικών μελών για τη συγκρότηση της επιτροπής του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Νικολάου.

45. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή ποσού σε βάρος δημότη από πρόστιμο αυθαιρέτων (Ευ. Παπαθεοχάρης)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Λάμπρος Τάτσιος

Προηγούμενο άρθρο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ= ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα για την υποστήριξη της αιγοπροβατοτροφίας