Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στις 11-7-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00΄μ.μ  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 9ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας έτους 2017 (εισ.: αντιδήμαρχος Γ. Γούλας)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον προγραμματισμό προσλήψεων μόνιμου προσωπικού κατηγορίας ΔΕ και ΥΕ για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Σβάρνας)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της απασχόλησης έως την ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών πινάκων διοριστέων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 31-3-2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017, του προσωπικού, το οποίο προσλήφθηκε στο Δήμο Καρδίτσας με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου σε θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Σβάρνας)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου προς υλοποίηση της πράξης “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016-ΚΣ ΠΕ Καρδίτσας” με κωδικό ΟΠΣ 5000194, η οποία εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014 – 2020 (εισ.: αντιδήμαρχος Ευ. Διαμαντή)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΗΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κ.Α.Μ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε και η 3η εβδομάδα της 6ης Εκστρατείας Ανάγνωσης