Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά


 Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011, στις 8.30 μμ, στο Δημοτικό Κατάστημα Παλαμά, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης  περί έγκρισης της Τριμηνιαίας Έκθεσης Εσόδων – Εξόδων του Οικονομικού έτους 2011 του Δήμου (Β΄ Τριμήνου). Εισηγητής η κα Μπαρτζιώκα.

 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Οριοθέτηση Δημοτικών εκτάσεων». Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έργων, για την κατασκευή του έργου «Ανακαίνιση κτιρίου Αγροτικής Ανάπτυξης». Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης και τευχών Δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου «Ανακαίνιση κτιρίου Αγροτικής Ανάπτυξης Α.Μ. 17/2011». Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί πρόσληψης προσωπικού κατεπειγουσών εποχικών αναγκών δίμηνης διάρκειας (πυροπροστασίας). Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης για το έτος 2011.  Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.  

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης και τευχών Δημοπράτησης του έργου «Αμμοχαλικόστρωση αναχώματος του Πηνειού στις Τ.Κ. Πεδινού, Μαραθέας-Κόρδας Α.Μ.18/2011». Εισηγητής ο κ. Πρόεδρος Δ.Σ.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου στο Τμήμα Υπαίθριου Εμπορίου του Δήμου Παλαμά, για χορήγηση και ανανέωση των αδειών των παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών». Εισηγητής ο κ. Πρόεδρος Δ.Σ.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας κατασκευής του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων». Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αποδοχής ποσού 197.697 ευρώ (Α’ εντολής ΣΑΤΑ 2011) και κατανομής αυτού σε έργα και επενδυτικές δραστηριότητες. Εισηγητής ο κ. Πρόεδρος Δ.Σ.

11. Αποδοχή ποσού 22.900 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας, αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έργων έτους 2011». Εισηγητής ο κ. Πρόεδρος.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης μίσθωσης του ΚΑΠΗ Παλαμά». Εισηγητής κ κα Παπαϊωάννου Κων/ντία.

13. Έγκριση ή μη του 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα και Π.Κ.Τ.Ν.Μ. του έργου «Ανάπλαση εισόδου Τ.Κ. Προαστίου». Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Τσιρώνης Ευάγγελος.

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί εκποίησης παλαιάς Γεφυροπλάστιγγας Τ.Κ. Βλοχού». Εισηγητής ο κ. Θεοδώρου.

15. Αιτήματα δημοτών – φορέων.

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γεώργιο Παπανδρέου
Επόμενο άρθρο Στην κεντρική πλατεία ο "Μήτσος"