Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων την 17η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00΄, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Σοφάδων με θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σοφάδων”.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

2. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σοφάδων”.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί ορισμό ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, καθώς και δύο (2) εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων με τους αναπληρωτές τους για τη σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

4. Ορισμός τεσσάρων (4) μελών στο Δ.Σ. της “Διαδημοτικής Επιχείρησης Ιαματικών Λουτρών Δρανίτσας – Καϊτσας”, ορισμός Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου (βάσει καταστατικού), καθώς και δύο (2) μελών με τους αναπληρωτές τους για τη συγκρότηση διαδημοτικού οργάνου.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

5. Εκλογή δύο (2) αντιπροσώπων για τη συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ύδρευσης Καρδίτσας και λοιπών Δήμων.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

6. Εκλογή αντιπροσώπου για την συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ύδρευσης Σμοκόβου.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

7. Ορισμός δημοτικού συμβούλου για την συγκρότηση επιτροπής της παραλαβής έργων από 5.869,40 ευρώ και άνω, μέχρι 31-12-2020.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

8. Συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών, μέχρι 31-12-2019.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

9. 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2019και 3η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος 2019.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Χασιαλής Θεόδωρος.

10. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης οικ. έτους 2019 (Β΄Τριμήνου) του Δήμου Σοφάδων.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Χασιαλής Θεόδωρος.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί καλής κατασκευής της απότμησης – υποβιβασμού στάθμης πεζοδρομίου, για την είσοδο – έξοδο του πλυντηρίου αυτοκινήτων, ιδ. Θεογιάννη Νικολάου του Γεωργίου.

Εισηγητής; Αντιδήμαρχος Κοντοβάς Δημήτριος.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί καλής κατασκευής της εισόδου – εξόδου οχημάτων στο αγρ. 538 αναδασμού Αμπέλου 2004, συνιδιοκτησίας Τσολάκου Σταύρου και Ζουρνατζή Ηλέκτρας, της επιχείρησης «ΒΗΠ Μονοπροσωπης ΕΠΕ».

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κοντοβάς Δημήτριος.

13. Έγκριση και παραλαβή της υπ’ αριθ. 2/2019 τεχνικής μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «Βελτιωση υποδομων δημου Σοφαδων ΙΙ» προϋπολογισμού δαπάνης 200.000,00 €.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κοντοβάς Δημήτριος.

14. Έγκριση και παραλαβή της υπ’ αριθ. 3/2019 τεχνικής μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «Ασφαλτοστρωσεις οδων σε οικισμους της Δ.Ε. Σοφαδων & της δ.ε. αρνης» προϋπολογισμού δαπάνης 300.000,00 €.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κοντοβάς Δημήτριος.

15. Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων ως μέλη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σοφάδων.

Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΣ Κουτσομηλιάς Ιωάννης.

16. Έγκριση της αριθμ. 45/2019 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Σοφάδων που αφορά την έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού εσόδων εξόδων οικ. έτους 2019 (Β΄τρίμηνο) του Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων.

Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΣ Κουτσομηλιάς Ιωάννης.

17. Έγκριση της αριθμ. 47/2019 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Σοφάδων που αφορά την καταβολή ή μη τροφείων και τον καθορισμό του ποσού για τα νήπια που θα φιλοξενηθούν από 1-9-2019 στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ.

Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΣ Κουτσομηλιάς Ιωάννης.

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αποδοχής των μέτρων απαγόρευσης βοσκής μετά την υλοτομία των δασικών τμημάτων 21 και 27 του διακατεχόμενου δάσους Τ.Κ. Λουτροπηγής για το διαχειριστικό έτος 2019.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κουτσομηλιάς Ιωάννης.

19. Ορθή επανάληψη της αριθμ. 330/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΗΚΟΙΕΔΣ Ζάβαλος Δημήτριος.

20. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Κυνηγητικού Συλλόγου Σοφάδων.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία του Δήμου Παλαμά με την Κτηνιατρική Υπηρεσία
Επόμενο άρθρο Συναντήσεις του Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές