Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Συνεδριάζει την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκχώρηση προς τη ΔΕΥΑ Καρδίτσας της αρμοδιότητας υλοποίησης και της σχετικής πίστωσης του έργου «Μελέτη ανίχνευσης γενεσιουργού αιτίας δημιουργίας οσμής του νερού της Λίμνης Πλαστήρα».

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας.

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση σχεδίου πόλης στα ΟΤ 263α και 263β (Αντ. & Στ. Βλάχος).

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την κατασκευή κερκίδων και αποδυτηρίων σε Δημοτικό Γήπεδο (Εθνικός Καρδίτσας).

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης και υπογραφή αυτής με το Δήμο Τρικκαίων για την υλοποίηση πέντε (5) πράξεων στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση».

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Διαμόρφωση χώρου νεκροταφείου Τ.Δ. Παλαιοκκλησίου».

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την κατασκευή του έργου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» με αυτεπιστασία.

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την παραλαβή της μελέτης «Εργασίες οδοποΐας και ασφαλτόστρωσης Δήμου Καρδίτσας». (πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»)

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την παραλαβή της μελέτης «Κατασκευή πεζοδρομίων και ανάδειξη αστικού πρασίνου στην πόλη της Καρδίτσας» (πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»)

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση – συμπλήρωση επί του περιεχομένου της από 8/9/2008 υπογραφείσας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Καρδίτσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

11.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη διακοπή της σύμβασης της μελέτης του έργου «Συνεδριακό Κέντρο- Θέατρο».

12.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ονοματοδοσία οδών και πλατειών πόλης Καρδίτσας.

13.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επανάληψη γνωμοδότησης για την οριοθέτηση τμήματος ποταμού Καράμπαλη στη θέση «Σφαγεία» (Θ. & Δ. Γιαννακός Α.Ε)

14.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ένσταση κατά της 121/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ιδιοκτησία Γεροντόπουλου στο ΟΤ 124 (Ελένη Τζαβέλλα και περίοικοι).

15.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο του ειδικού σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή «Τσιφλικάκι».

16.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση των όρων δόμησης για τον χώρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας (Στάδιο) στο ΟΤ Γ 1023.

17.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον χαρακτηρισμό ως χώρου κοινής ωφέλειας του οικοπέδου για την ανέγερση των εγκαταστάσεων των Γενικών Αρχείων του Κράτους στο ΟΤ 167.

18.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό μελών για τη συγκρότηση τριμελούς ειδικής εισηγητικής επιτροπής για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων αποκατάστασης Ελλήνων τσιγγάνων.

19.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πίνακα τσιγγάνων- δικαιούχων στεγαστικού δανείου.

20.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του Δήμου Καρδίτσας στην Τράπεζα Πειραιώς για την εξυπηρέτηση δημοτών.

21.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή και επαναβεβαίωση ποσού σε βάρος δημότη (Κοτλίτσας- Κατέβα).

22.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή και επαναβεβαίωση ποσού σε βάρος δημότη (Σπανός Κων/νος)

23.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή ποσού σε δημότη (Παπαδημητρίου- Τζαφάλια Χρυσή).

24.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση καταβολής της ετήσιας συνδρομής του Δήμου Καρδίτσας στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με ποτάμια».

25.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση συνδιοργάνωσης εκδήλωσης με το γραφείο φυσικής αγωγής β/θμιας εκπαίδευσης της εκδήλωσης: «Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Καρδίτσα»

26.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προέγκριση εκδήλωσης παρουσίασης μελέτης αξιοποίησης στρατοπέδου.

27.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών και ψήφιση πίστωσης για την εκδήλωση Πρωτοχρονιά 2009.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Λάμπρος Τάτσιος

Προηγούμενο άρθρο Κοινή συνεστίαση Αποδήμων Νεράϊδας – Μαυρομάτας
Επόμενο άρθρο Την Τρίτη «κληρώνει» για τους 15 εργαζόμενους του Δήμου Καρδίτσας