Συνεδριάζει το Δ.Σ. Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 21η  Απριλίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2015. (Εισηγητής: κ.Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων του Δήμου. (Εισηγητής: κ. Βασιλική Ξηροφώτου, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης «Εσωτερική Οδοποιία Μεσενικόλα» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.(Εισηγητής: κ. Πέτρος Μπουραζάς, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης προθεσμίας εκπόνησης μελέτης «Υδραυλική Μελέτη Ύδρευσης Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης και επιτροπής παραλαβής της εργασίας «Καθαρισμός Λιμνιαίου οικοσυστήματος Natura 2000 Λίμνης Πλαστήρα». (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης και επιτροπής παραλαβής της εργασίας «Περίφραξη δυτικής πλευράς πλατείας Αντωνίου και Κυπαρρίση Μοσχάτου» (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης και επιτροπής παραλαβής της προμήθειας «Προμήθεια οικοδομικών υλικών για ανακατασκευή αναψυκτηρίου Κερασιάς» (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης «Εργασίες τοποθέτησης υδρομέτρων». Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και της επιτροπής παραλαβής των εργασιών (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Διαμόρφωση θέσεων θέας περιοχής Δ.Ε. Νεβρόπολης Αγράφων» (Εισηγητής: κ. Βασιλική Ξηροφώτου, Αντιδήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την 2/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ύδρευσης Καταφυγίου – Λαμπερού σχετικά με την ανάλυση των δαπανών του Συνδέσμου. (Εισηγητής: κ. Όλγα Χρήστου, Δημοτική Σύμβουλος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών για την ανασυγκρότηση της επιτροπής σχετικά με την οργανωμένη εγκατάσταση πλανοδίων. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση της 22/2015 απόφασης του Δ.Σ. για την παροχή εξουσιοδότησης χρήσης των λογαριασμών του Δήμου στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.(Εισηγητής: κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση-συμπλήρωση της απογραφής έναρξης με την εγγραφή ακινήτων στο Μητρώο Παγίων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση πίστωσης «Β’ κατανομής έτους 2015 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων» ποσού 6.419,71 € στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου. (Εισηγητής: κ. Βασιλική Ξηροφώτου, Αντιδήμαρχος)
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2014 της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (Εισηγητής: κ. Βασιλική Ξηροφώτου, Αντιδήμαρχος)
  16. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάκληση της 297/2014 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά σε αίτημα του Καπετανάκη Μιχάλη. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)
  17. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης των εκδηλώσεων της Εθνικής Εορτής 25ης Μαρτίου. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)
  18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα συνεργασίας προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  19. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας του XTERRAGreece 2015 στη Λίμνη Πλαστήρα. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)
  20. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση με τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας του Ποδηλατικού Γύρου Λίμνης Πλαστήρα 2015 (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)
  21. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη διαγραφή οφειλών δημοτών.(Εισηγητής: κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)
  22. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αιτήματα δημοτών (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  23. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση της κ. Μαγαλιού Νικολέτας  για αντικατάσταση της από τακτικό μέλος της Οικονομική Επιτροπής. (Εισηγητής: Πρόεδρος)

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Στεργιόπουλος

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας