Συνεδριάζει το Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 11 το πρωί το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

 

  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2015. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)

  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση έκθεσης Β’ τριμήνου (Απριλίου-Ιουνίου) έλεγχου υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2015. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)

  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την οργάνωση/συνδιοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στο Δήμο (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)

  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απόδοση πιστώσεων στην Σχολική επιτροπή Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (Εισηγητής: κ. Βασιλική Ξηροφώτου, Αντιδήμαρχος)

  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση συστάδων Δημοτικού Δάσους Τ.Κ. Φυλακτής για απόληψη τεχνικής ξυλείας και καυσοξύλων ελάτης (Εισηγητής: κ. Πέτρος Μπουραζάς, Αντιδήμαρχος)

  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση συστάδων Δημοτικού Δάσους Τ.Κ. Νεοχωρίου για απόληψη τεχνικής ξυλείας ελάτης (Εισηγητής: κ. Πέτρος Μπουραζάς, Αντιδήμαρχος)

  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για μετατόπιση: α) στύλου Δ.Ε.Η. στη θέση «Καλαντζέικα» της Τ.Κ. Μορφοβουνίου για τη διάνοιξη δημοτικής οδού και β) στύλου Δ.Ε.Η. στη θέση «Θωμά Στεργιόπουλου» της Τ.Κ. Κερασέας για τη διάνοιξη δημοτικής οδού (Εισηγητής: Πρόεδρος)

  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την πορεία εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα με τις οποίες έγιναν δεκτές οι σχετικές αγωγές (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)

  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Σκότη Γεώργιου για αντικατάστασή του από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου (Εισηγητής: Πρόεδρος)

  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ψήφιση σχετικής πίστωσης για έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)

  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης και απόδοση πίστωσης της συνδιοργάνωσης εκδήλωσης με τον Ιππικό Όμιλο Καρδίτσας (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)

  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (Εισηγητής: κ. Πέτρος Μπουραζάς, Αντιδήμαρχος)

  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεσενικόλα Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)

  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Παπουτσή Φώτιου του Αστεριάδη για παραχώρηση χρήσης χώρου της πλαζ Πεζούλας (Εισηγητής: Πρόεδρος)

  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Κοντοστέργιου Στέφανου του Θωμά για ενοικίαση ξύλινου οικίσκου στον κόμβο Μορφοβουνίου (Εισηγητής: κ. Πέτρος Μπουραζάς, Αντιδήμαρχος)

  16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Μαμούρη Γεώργιου που αφορά σε κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην Τ.Κ Κρυονερίου ((Εισηγητής: Πρόεδρος)

  17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Κούση Ιωάννη του Κωνσταντίνου για επανεξέταση απόφασης Δ.Σ. για κοινόχρηστο χώρο πλατείας Τ.Κ. Μοσχάτου. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Σκόνδρας, Δημοτικός Σύμβουλος)

  18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση της κ. Μορέ Αγορίτσας του Αποστόλου για διακοπή σύνδεσης ύδρευσης. (Εισηγητής: Πρόεδρος)

  19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Τσουκαλά Γεώργιου του Αριστοτέλη για βεβαίωση χρόνου δημιουργίας οικοπέδου (Εισηγητής: Πρόεδρος)

  20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Σακελλαρίου Δημήτριου του Γεωργίου για διαγραφή οφειλής. (Εισηγητής: Πρόεδρος)

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Στεργιόπουλος

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινά η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Τράπεζας Ρουχισμού του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Οι νικητές στον 9ο Αγώνα ΔΟΛΟΠΩΝ 2015