Συνεδριάσεις του Δ.Σ. Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Κατεπείγουσα συνεδρίαση θα έχει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 26η Ιουνίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 π.μ με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση συμμετοχής του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στην Κοινωνική Σύμπραξη στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας με επικεφαλής εταίρο-δικαιούχο το Δήμο Καρδίτσας για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον λόγω λήξης προθεσμιών για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και την 29η  Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη σχετικά με τα αποθεματικά του Δήμου (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2015. (Εισηγητής: κ.Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση της 23/2015 απόφασης Δ.Σ. (Εισηγητής: Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση κανονισμού άρδευσης του Δήμου (Εισηγητής: κ.Μπουραζάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση συστάδας για απόληψη καυσοξύλων από το διακατεχόμενο δάσος Τ.Κ. Λαμπερού (Εισηγητής: κ. Μπουραζάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη διαχείριση καυσοξύλων ατομικών αναγκών του κατοίκου του Δήμου (Εισηγητής: κ. Μπουραζάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης «Εσωτερική οδοποιία Λαμπερού» και καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου (Εισηγητής: κ.Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης «Συντήρηση οδικού δικτύου προς Ιερά Μονή Πελεκητής Καρίτσας» και καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου (Εισηγητής: κ.Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Οδοποιία Λαμπερού» (Α.Μ.14/2013) (Εισηγητής κ.Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας )
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας του έργου «Βελτίωση-εκσυγχρονισμός επαρχιακών-δημοτικών οδών μεταξύ των Τ.Κ. του Δήμου» (Εισηγητής: κ.Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας )
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Περιβαλλοντικές παρεμβάσεις οικιστικών κέντρων Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» (Εισηγητής: κ.Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας )
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση επειγουσών πρόσθετων εργασιών του έργου «Κατασκευή αποχέτευσης ακαθάρτων εννέα οικισμών εντός λεκάνης απορροής λίμνης Ν. Πλαστήρα» (Εισηγητής: κ.Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας )
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατολισθητική προστασία Νεοχωρίου» Εισηγητής: κ.Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας )
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επανοριοθέτηση οικισμού Καλυβίων Πεζούλας (Εισηγητής: κ. Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση δαπανών της συνδιοργάνωσης του XterraGreece (Εισηγητής: κ.Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  16. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της προμήθειας «Προμήθεια Μεταλλικών Ποτίστρων» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και επιτροπής παραλαβής. (Εισηγητής: κ. Πρόεδρος)
  17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έξοδα κίνησης υπαλλήλων (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  18. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας μουσικής στο κατάστημα «Παραδοσιακό Καφενείο» της Ζευγαρά Γεωργίας-Χαρίκλειας του Κωνσταντίνου στην Τ.Κ. Πεζούλας (Εισηγητής: Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  19. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας μουσικής στο κατάστημα «Καφέ-Ψητοπωλείο-Ψαροταβέρνα» του Μίσσα Ιωάννη του Δαμιανού στον οικισμό Αγία Μαρίνα της Τ.Κ. Καρίτσας Δολόπων. (Εισηγητής: Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  20. Συζήτηση και λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Παραδοσιακό καφενείο-Ψησταριά» της Χρυσικού Ελένης του Νικολάου στην Τ.Κ. Καρβασαρά. (Εισηγητής: Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του Συλλόγου Καριτσιωτών «Η Παναγία Πελεκητή»
  22. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά μα αίτηση κατοίκων Μοσχάτου (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  23. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση κατοίκων Μορφοβουνίου (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  24. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υπόθεση Ζέρβα Χαράλαμπου του Αποστόλου. (Εισηγητής: Σακελλαρίου Γεώργιος)
  25. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υπόθεση Κουνατίδου Μαρίας. (Εισηγητής: Σακελλαρίου Γεώργιος)
  26. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Τουλιά Ηλία του Ανδρέα (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  27. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτησηΚρομμύδα Αντώνιου του Θωμά (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  28. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Θέου Βασίλειου του Παντελή (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  29. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Κουτρουλιά Βασίλειου του Μιχαήλ (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  30. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση ΜορέλλαΒάιου του Κωνσταντίνου (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  31. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Μπούρη Χρήστου του Κωνσταντίνου (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  32. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Κόφφα Θωμά του Ευαγγέλου (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  33. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Τσιαπόκη Αθανάσιου του Σεραφείμ (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  34. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Χριστοδούλου Ευαγγελίας του Σεραφείμ (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  35. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή οφειλών. (Εισηγητής: Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)

 

Ο Πρόεδρος

 

Θωμάς Στεργιόπουλος

 

 

Προηγούμενο άρθρο 26 Ιούνη :Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και… Πρόληψης
Επόμενο άρθρο Ευχαριστίες του Δήμου Καρδίτσας προς το Αστικό ΚΤΕΛ