Ειδήσεις

Συνεργασία επαγγελματιών στο χώρο της Παυσιλυπούπολης


Στο πλαίσιο της Παυσιλυπούπολης ο Δήμος Καρδίτσας προτίθεται να συνεργαστεί με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να πουλούν γλυκίσματα, σνάκ και προϊόντα σχετικά με τα Χριστούγεννα και τα παιδιά γενικότερα (ζαχαρώδη, ντόνατς, κάστανα, “μαλλί της γριάς”, μικρά παιχνιδάκια κ.α.) κάνοντας χρήση των μικρών ξύλινων σπιτιών που θα τοποθετηθούν στο χώρο γι’ αυτό το σκοπό.

Η λειτουργία τους θα διαρκέσει από 4/12/2018 έως και 6/1/2019. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες με την Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων ( κ. Κων. Ψημμένο). Δηλώσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.

Επίσης, ο Δήμος Καρδίτσας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων  Παυσιλυπούπολη 2018-19 που προγραμματίζει για την περίοδο από 4/12/2018 έως και 6/1/2019 επιθυμεί τη συνεργασία με ιδιώτη επαγγελματία φωτογράφο.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες με την Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων (κ. Κων. Ψημμένο). Δηλώσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή  19 Οκτωβρίου.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκμάθηση της Λειτουργικής Γλώσσας από την Ιερά Μητρόπολη
Επόμενο άρθρο Καθορισμός ημέρας ακρόασης πολιτών από την Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλία