Ειδήσεις

Συνεργασία του ΤΕΕ με τον Δήμο Τυρνάβου για τεχνικά θέματα


Συνάντηση με αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018, στην έδρα του Δήμου.

Συζητήθηκαν, σε κλίμα εμπιστοσύνης,  θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν την τεχνική υπηρεσία και την υπηρεσία δόμησης του Δήμου. Επισημάνθηκαν, η ανάγκη επισκευής και προσωρινή απαγόρευση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων σχολικής μονάδας στα Πλατανούλια, οι καθυστερήσεις στην έκδοση οικοδομικών αδειών και τα προβλήματα που απορρέουν από την εκτεταμένη υποστελέχωση της υπηρεσίας Δόμησης.

Υπήρξε διαβεβαίωση από τη Δημοτική αρχή ότι ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες επισκευής των προβλημάτων στατικότητας της αίθουσας του δημοτικού σχολείου Πλατανουλίων – Δέντρων και συμφωνήθηκε η ανάληψη κοινής δράσης προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης των υφιστάμενων προβλημάτων που προκύπτουν από την έλλειψη προσωπικού και ταλαιπωρούν τους μηχανικούς οι οποίοι συναλλάσσονται  με τον Δήμο, τους δημότες και τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων & Πολεοδομίας, Κωνσταντίνος Κουλιός, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Δημήτριος Γερακίνης, ο Παπαδούλης Νίκος, μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας, και από το ΤΕΕ ο Πρόεδρος, Νίκος Παπαγεωργίου και ο Γεν. Γραμματέας, Αστέριος Νάρης.

Προηγούμενο άρθρο Φθορές σε παρτέρι της Κεντρικής Πλατείας
Επόμενο άρθρο Συνεργασία με επαγγελματίες στο πλαίσιο της Παυσιλυπούπολης