Ειδήσεις

Συνεχίζεται η έκθεση Ψηφίδες συναισθημάτων στο Μουσείο Πόλης


Ως τις 5 Μαΐου θα παραταθεί τελικά η έκθεση ψηφιδωτού της καρδιτσιώτισσας δημιουργού και ομ. καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Λυδίας Νακοπούλου στο Μουσείο Πόλης. Η παράταση δόθηκε προκειμένου να ικανοποιηθεί η επιθυμία πολλών συμπολιτών, συλλογών αλλά και σχολείων να την επισκεφτούν. Η ανταπόκριση του κοινού όλο αυτό το διάστημα υπήρξε μεγάλη.

Η έκθεση διοργανώθηκε από τους Φίλους του Μουσείου Πόλης Καρδίτσας και εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων  με τίτλο «εκ Καρδίτσης», ο οποίος έχει στόχο να φέρει το κοινό της πόλης σε επαφή με το έργο Καρδιτσιωτών που διαπρέπουν στις επιστήμες, τα γράμματα και τις τέχνες στην Ελλάδα ή και διεθνώς. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μουσείο Πόλης και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας και φιλοξενείται στο ισόγειο του Κτηρίου Σακελλαρίου (Λ. Σακελλαρίου 35, απέναντι από το Παυσίλυπο).

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά, 8.00-15.00 αλλά σε περίπτωση που κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για απογευματινή επίσκεψη-ξενάγηση ή για να υλοποιήσει δική της δράση, μπορεί να επικοινωνήσει με το μουσείο.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας