Ειδήσεις

Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα του Σ.Α.Τ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα του Σ.Α.Τ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με την 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος σύγχρονου τάβλι (Backgammon) που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12/1 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στην Καρδίτσα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αρχίσουν στις 17.30΄ και οι αγώνες στις 18.00΄.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους τους φίλους, γυναίκες και άνδρες, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι.
Οι πρώτοι της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Backgammon Ελλάδας στην τελική φάση που θα διεξαχθεί 17 & 18 Ιουνίου 2017 στην Καρδίτσα.
Υπενθυμίζουμε ότι οι εκδηλώσεις του Ομίλου μας πραγματοποιούνται με την χορηγία του Οινοποιείου «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου.

Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί με την διεξαγωγή του 4ου προκριματικού γύρου του Κυπέλλου Backgammon που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/1. Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθρο Οινογευσιγνωσία οργανώνει ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ στις 18/01/2017 στο κατάστημα Παύλος Καντζάς 20:00 μμ στο Ρούσσο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κλειστά την Τετάρτη 11/1 όλα τα σχολεία του Δήμου Καρδίτσας