Ειδήσεις

Συνεχίζεται την Πέμπτη 4/5 το ειδικό Κύπελλα Σύγχρονου Τάβλι


Συνεχίζεται την Πέμπτη 4/5 το ειδικό Κύπελλα Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon) το οποίο διεξάγεται με αγώνες των 21 πόντων. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στις 18.00΄ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι προκριθέντες από τους προηγούμενους αγώνες: Θαν. Παππάς, Στ. Τσολάκος, Χρ. Μήνιας, Χρ. Νταλανίκας, Βαγ. Γιαννής, Ευαγ. Λωρίδας, Χρ. Γρούτσος και Κρ. Παπαλίτσας.

Επίσης την Κυριακή 7/5 θα πραγματοποιηθεί ο 8ος και τελευταίος προκριματικός γύρος του Κυπέλλου Backgammon. Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε η 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon) την Πέμπτη 27/4 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ.
Νικητής, με το απόλυτο των τεσσάρων νικών, αναδείχθηκε ο Θανάσης Δημάκης. Με τρεις νίκες ολοκλήρωσαν τους αγώνες οι: Θαν. Παππάς, Ευαγ. Λωρίδας, Αν. Καραμπινάς, Θαν. Σταρίδας, Μιχ. Χριστοφοράκης και Κρ. Παπαλίτσας.
Οι νικητές εκτός από τα έπαθλα έλαβαν και προϊόντα του χορηγού του Ομίλου μας Οινοποιείου «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου.
Στην γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος υπήρξαν ανακατατάξεις καθώς ο Θαν. Σταρίδας ξαναπέρασε στην πρώτη θέση με 336β. και ακολουθούν οι Χρ. Γρούτσος και Ευαγ. Λωρίδας με 322β., Θαν Παππάς με 308β., Μιχ. Χριστοφοράκης και Αν. Καραμπινάς με 294β.

 

Προηγούμενο άρθρο Καταγγελία της Περιβαλλοντικής Οικολογικής Παρέμβασης Μουζακίου-Παμίσου –Ιθώμης
Επόμενο άρθρο Τροχονομικές δράσεις στη Θεσσαλία με 17 συλλήψεις